205
Παύλος Γερουλάνος, Νάσος Ηλιόπουλος και Κώστας Μπακογιάννης. Εικοσιτρείς ημέρες πριν τις εκλογές τα πράγματα δεν είναι καλά για τον κομματικό υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Γκάλοπ για την Αθήνα: Πρώτος ο Μπακογιάννης, δεύτερος ο Γερουλάνος, ζορίζεται ο Ηλιόπουλος

Protagon Team Protagon Team 3 Μαΐου 2019, 13:07
Παύλος Γερουλάνος, Νάσος Ηλιόπουλος και Κώστας Μπακογιάννης. Εικοσιτρείς ημέρες πριν τις εκλογές τα πράγματα δεν είναι καλά για τον κομματικό υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Γκάλοπ για την Αθήνα: Πρώτος ο Μπακογιάννης, δεύτερος ο Γερουλάνος, ζορίζεται ο Ηλιόπουλος

Protagon Team Protagon Team 3 Μαΐου 2019, 13:07

Το σαφές προβάδισμα του Κώστα Μπακογιάννη αλλά και το προβληματικό της υποψηφιότητας του Νάσου Ηλιόπουλου για τον δήμο της Αθήνας, ήρθε να επιβεβαιώσει η τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας Alco που έγινε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Open.

Στη μάχη της Αθήνας αν γίνονταν εκλογές την προσεχή Κυριακή, ο στηριζόμενος από τη Νέα Δημοκρατία και το Ποτάμι κ. Μπακογιάννης θα είχε σαφές προβάδισμα νίκης με το ποσοστό του να ξεπερνά το 38%.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Παύλος Γερουλάνος ο οποίος στηρίζεται από το Κίνημα Αλλαγής και εμφανίζεται να έχει χτίσει ένα ποσοστό 11,8% και να εξασφαλίζει μια θέση στη β’ Κυριακή.

Αντιθέτως ενώ ο κ. Ηλιόπουλος, επίσημος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται τρίτος με 10,6%.

Το πρόβλημα αυτό για τον πρώην υφυπουργό Εργασίας έχει εντοπιστεί εδώ και καιρό από το Μαξίμου και προκειμένου να «διορθωθεί» έστω και την τελευταία στιγμή, τρεις εβδομάδες πριν τις κάλπες, επιστρατεύτηκε ο Γιάννης Τσιρώνης ο οποίος απέσυρε την υποψηφιότητά του και την Πέμπτη ανακοίνωσε ότι συμπαρατάσσεται με την παράταξη του κ. Ηλιόπουλου (εδώ).

Κατά τα άλλα, ο χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης καταλαμβάνει ένα 8,6%, ο Νίκος Σοφιανός του ΚΚΕ το 5,7%, ενώ ο γαλάζιος «αντάρτης» πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή, Γιώργος Βουλγαράκης μετρήθηκε στο 2%.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...