239
Ο Τραμπ με το ξεχωριστό του χτένισμα και το λογότυπο των New York Times | REUTERS/Mike Segar

Οι New York Times έχουν στο λογότυπό τους τα μαλλιά του Τραμπ!

Protagon Team Protagon Team 13 Δεκεμβρίου 2016, 13:34
Ο Τραμπ με το ξεχωριστό του χτένισμα και το λογότυπο των New York Times
|REUTERS/Mike Segar

Οι New York Times έχουν στο λογότυπό τους τα μαλλιά του Τραμπ!

Protagon Team Protagon Team 13 Δεκεμβρίου 2016, 13:34

Παραδοσιακή εφημερίδα και αυστηρή στο στιλ της όπως είναι οι New York Times έχουν ένα κλασικό λογότυπο με γοτθικού τύπου γράμματα, αυτά που γράφονταν με την παλιά, ξεχασμένη τέχνη της καλλιγραφίας όπου πατάς και αφήνεις την πένα πάνω στο χαρτί.

Είναι ένα λογότυπο που μένει στο μυαλό όποιου το δει και τώρα πλέον, μετά από αυτό που παρατήρησε ένας δημοσιογράφος, υπάρχει άλλος ένας λόγος για να μας μείνει πραγματικά αξέχαστο. Ή δυστυχώς αξέχαστο – όπως το πάρει κάποιος.

Στο «T» της λέξης «Times», όπως παρατήρησε ο Τζένινγκς Μπράουν, φαίνεται καθαρά η φράντζα του Ντόναλντ Τραμπ.

Η παρατήρηση θυμίζει λίγο θεωρία συνωμοσίας σαν αυτές που αρέσουν στους αμερικανούς ακροδεξιούς που βλέπουν μυστικά σχέδια για το μέλλον της χώρας να αποκαλύπτονται δήθεν τυχαία σε συσκευασίες για πατατάκια.

Είναι μια πλάκα βέβαια αυτή του δημοσιογράφου. Αλλά δεν μπορείς να μην σκεφτείς πόσο ειρωνικό φαίνεται για την εφημερίδα που από νωρίς πήρε θέση με κάθε τρόπο κατά του Τραμπ και δέχτηκε τα πυρά του να έχει κάτι που να του μοιάζει.

Το Mashable μας θυμίζει εξάλλου ότι τα μαλλιά του Τραμπ, σαν χρώμα και σαν χτένισμα, έγιναν αντικείμενο μελέτης. Το Vanity Fair είχε, για παράδειγμα, ένα μεγάλο φωτογραφικό αφιέρωμα, με την προειδοποίηση να μην το δουν οι αναγνώστες πριν φάνε.

Σίγουρα για αυτά τα μαλλιά έχουν αφιερωθεί πολλές σελίδες, ίσως όμως θα περίμενε κανένας ότι λίγη περισσότερη ενασχόληση με τις ιδέες του Τραμπ και όσα έλεγε να έφερνε ένα καλύτερο αποτέλεσμα (για τους αντιπάλους του) στις εκλογές.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...