215
Οχι μόνο τηλεφωνικά, «ελάτε τώρα να τα πούμε από κοντά», λέει στους πολίτες η ΕΛ.ΑΣ. | πλάνο από το ντοκιμαντέρ «100 (Αλεξάνδρας 173, Αθήνα)»/Γεράσιμου Ρήγα

Εχετε παράπονα; Η ΕΛ.ΑΣ. σάς ανοίγει την πόρτα της

Protagon Team Protagon Team 17 Αυγούστου 2018, 12:52
Οχι μόνο τηλεφωνικά, «ελάτε τώρα να τα πούμε από κοντά», λέει στους πολίτες η ΕΛ.ΑΣ.
|πλάνο από το ντοκιμαντέρ «100 (Αλεξάνδρας 173, Αθήνα)»/Γεράσιμου Ρήγα

Εχετε παράπονα; Η ΕΛ.ΑΣ. σάς ανοίγει την πόρτα της

Protagon Team Protagon Team 17 Αυγούστου 2018, 12:52

Η ΕΛ.ΑΣ. τείνει ευήκοον ους και καλεί τους πολίτες να έρθουν και να συζητήσουν από κοντά τα προβλήματα (αστυνομικής φύσεως) που τους απασχολούν!

Με απόφαση του αρχηγού της Αστυνομίας, Αριστείδη Ανδρικόπουλου, καθιερώνεται, από τον τρέχοντα μήνα, ημέρας ακρόασης πολιτών, την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα, από τις 14.00 έως τις 22.00. Στη διάθεση των πολιτών θα είναι πενταμελής επιτροπή η οποία θα συγκροτηθεί από τους προϊσταμένους των Κλάδων του Αρχηγείου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματα ακρόασης το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα, εγγράφως, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση request.chief@ astynomia.gr ή τηλεφωνικά στον αριθμό 210-692.59.86, καθημερινά από 10.00 έως 13.00.

Κατ’ εξαίρεση, για τον τρέχοντα μήνα τα αιτήματα θα υποβάλλονται το χρονικό διάστημα από 21 -25 Αυγούστου τις ίδιες ώρες.

Σε περίπτωση που ο αριθμός των υποβληθέντων αιτημάτων ακρόασης καθιστά αδύνατη τη δυνατότητα ανταπόκρισης στο σύνολό τους, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται σχετικά από το Επιτελικό Γραφείο του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ,, προκειμένου είτε να επανακαθορίζεται ο χρόνος συνάντησης, είτε να επιλέγεται εναλλακτικός τρόπος χειρισμού του ζητήματος.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, στόχος της εν λόγω πρωτοβουλίας είναι «η δημιουργία και εμπέδωση σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης που αναπτύσσονται με τη φυσική παρουσία και το διάλογο», καθώς επίσης, «να ισχυροποιηθεί η σχέση αμοιβαίας κατανόησης και εμπιστοσύνης με την κοινωνία, εξασφαλίζοντας παράλληλα την αποδοχή, τη στήριξη και τη συνεργασία των συμπολιτών μας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...