312
Ο Χρήστος Πατσατζόγλου με την φανέλα της Εθνικής | IntimeNews

Συνελήφθη ο πρώην ποδοσφαιριστής Χρήστος Πατσατζόγλου για «μαϊμού» προϊόντα

Protagon Team Protagon Team 9 Απριλίου 2019, 17:21
Ο Χρήστος Πατσατζόγλου με την φανέλα της Εθνικής
|IntimeNews

Συνελήφθη ο πρώην ποδοσφαιριστής Χρήστος Πατσατζόγλου για «μαϊμού» προϊόντα

Protagon Team Protagon Team 9 Απριλίου 2019, 17:21

Για εμπόριο προϊόντων – «μαϊμού» συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και της Εθνικής, Χρήστος Παπατζόγλου.

Η συλλήψή του έγινε μετά από τυχαίο έλεγχο στο όχημά του από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, κατά τον οποίο βρέθηκαν στη κατοχή του διάφορa απομιμητικά προϊόντα (γυαλικά ηλίου και ρούχα).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 40χρονος πρωην ποδοσφαιριστής πωλούσε τα εν λόγω είδη σε καταστήματα συμφερόντων του στην Αγία Βαρβάρα Αττικής και στη Χαλκίδα, μέσω των οποίων μάλιστα φέρεται να προμήθευε ακόμη και μεγάλα εμπορικά καταστήματα της Αθήνα και του Πειραιά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, την υπεράσπισή του ανέλαβε το δικηγορικό γραφείο του πρώην δημάρχου, βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Λάμπρου Μίχου, με τον συνδυασμό του οποίου, όπως έχει ανακοινωθεί, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Αγία Βαρβάρα, στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Γεννημένος τον Μάρτιο του 1979 ο Χρήστος Παπατζόγλου ξεκίνησε την καριέρα του στο ποδόσφαιρο από την ομάδα της Αγίας Ελεούσας στη Δ’ Εθνική, φθάνοντας το 2000 να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Το 2003 σε αγώνα των «ερυθρολεύκων» με την ΑΕΚ, τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα.

Η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους τού πήρε περισσότερο από τρία χρόνια (ξαναπάτησε χορτάρι στο τέλος της περιόδου 2004-05).

Το 2009, έπειτα από εννέα χρόνια στον Ολυμπιακό, πήγε στην Ομόνοια Λευκωσίας και έναν χρόνο αργότερα επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Τον Ιανουάριο του 2011 φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, για να ακολουθήσει ο Ηρακλής Ψαχνών το 2013 και η ΑΕΚ Χαλκίδας δύο χρόνια μετά.

Το 2016 πήγε στην Προοδευτική, με την οποία αγωνίστηκε το υπόλοιπο της περιόδου 2016-17 στην Γ’ Εθνική και τον Σεπτέμβριο του 2017 υπέγραψε στον Φωστήρα.

O Χρήστος Πατσατζόγλου υπήρξε διεθνής με την Εθνική Ελλάδας και συμμετείχε στα προκριματικά του Euro 2004, αλλά όχι και στην τελική φάση της διοργάνωσης, λόγω του μακροχρόνιου τραυματισμού του. Συμμετείχε ωστόσο στα τελικά του Euro 2008 και στο Μουντιάλ 2010. Συνολικά με τη φανέλα της Εθνικής είχε 45 συμμετοχές και ένα τέρμα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...