274
Ο τραγουδιστής, τον οποίο η μηνυτήρια κατηγορεί για σωματική βία, οδηγήθηκε μετά τον εισαγγελέα, στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο | InTime News / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ελεύθερος υπό τον όρο να μην πλησιάσει την σύντροφό του ο Θέμης Αδαμαντίδης

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουλίου 2022, 14:43
Ο τραγουδιστής, τον οποίο η μηνυτήρια κατηγορεί για σωματική βία, οδηγήθηκε μετά τον εισαγγελέα, στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο
|InTime News / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ελεύθερος υπό τον όρο να μην πλησιάσει την σύντροφό του ο Θέμης Αδαμαντίδης

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουλίου 2022, 14:43

Τα αδικήματα της ενδοοικογενειακής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής και της απλής εξύβρισης περιλαμβάνονται στην δίωξη που άσκησε το Σάββατο η Εισαγγελία σε βάρος του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη που συνελήφθη την Παρασκευή έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η σύντροφός του.

Ο τραγουδιστής, τον οποίο η μηνυτήρια κατηγορεί για σωματική βία, οδηγήθηκε μετά τον εισαγγελέα, στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, από το οποίο έλαβε προθεσμία και θα δικαστεί τη Δευτέρα, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Μέχρι τότε, το δικαστήριο διέταξε να παραμείνει ελεύθερος ο καλλιτέχνης με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της με κανένα τρόπο.

Κατά την άφιξή του στη Ευελπίδων, ο Θέμης Αδαμαντίδης απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους λέγοντας τους «βρε καλώς τα παιδάκια».

Τι υποστηρίζει η πλευρά του τραγουδιστή

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Παρασκευής το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, το οποίο εκπροσωπεί τον καλλιτέχνη, διατυπώνεται ο ισχυρισμός ότι η καταγγέλλουσα τον εκβιάζει: «Σήμερα το απόγευμα μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου».

Κατά την ίδια ανακοίνωση, «εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό το λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή.

Η συγκεκριμένη κυρία καταζητείται στα όρια του αυτοφώρου για τα ποινικά αδικήματα, τα οποία διέπραξε εις βάρος του κ. Θέμη Αδαμαντίδη».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...