176
| YouTube/thestival

Ελεύθερος ο 20χρονος οδηγός του ΙΧ που «θέρισε» τον 47χρονο διανομέα στη Θεσσαλονίκη

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2021, 09:18
|YouTube/thestival

Ελεύθερος ο 20χρονος οδηγός του ΙΧ που «θέρισε» τον 47χρονο διανομέα στη Θεσσαλονίκη

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2021, 09:18

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε την Κυριακή ο 20χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε τον 47χρονο διανομέα, στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Γ. Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ του Σαββάτου.

Σε βάρος του 20χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη, ορίστηκε τακτική δικάσιμος και μέχρι τότε (η ημερομηνία της δίκης δεν έγινε γνωστή) αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 20χρονος έκανε κόντρες στον δρόμο με άλλο όχημα, παραβίασε κόκκινο σηματοδότη και με ιλιγγιώδη ταχύτητα «θέρισε» τον 47χρονο που περνούσε εκείνη τη στιγμή με πράσινο τον δρόμο.

Αμέσως μετά το δυστύχημα, επιχείρησε να φύγει από το σημείο.

«Αυτός ο νεαρός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα στην Παπανδρέου από την παραλία. Στη συνέχεια ο γιος μου κατέβαινε από την Μαρτίου και έστριψε αριστερά, όπως επιτρεπόταν, αφού άναψε πράσινο στο φανάρι! Αυτός έτρεχε με 150 χλμ. Τον διέλυσε… ακαριαίος θάνατος!» περιέγραψε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του θύματος.

Συνάδελφοι του 47χρονου είχαν προγραμματίσει για τις 9 το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ενώ στις 11:00 μέλη του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων θα πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία με αφετηρία το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...