156
Ο Στέφαν Πάουβελς έχει μπλεξίματα... | facebook

Διάσημος βέλγος δημοσιογράφος συνελήφθη για ένοπλη ληστεία

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2018, 14:34
Ο Στέφαν Πάουβελς έχει μπλεξίματα...
|facebook

Διάσημος βέλγος δημοσιογράφος συνελήφθη για ένοπλη ληστεία

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2018, 14:34

Ο Στέφαν Πάουβελς, πασίγνωστος αθλητικός δημοσιογράφος στο Βέλγιο και παρουσιαστής στο τηλεοπτικό δίκτυο RTL-TVI, κατηγορείται για συμμετοχή σε ένοπλη ληστεία στην πόλη Λαν το 2017.

Την Τετάρτη 29 Αυγούστου, ο Εισαγγελέας του απήγγειλε την κατηγορία «της συμμετοχής σε ένοπλη ληστεία ως μέλος συμμορίας» ενώ ο Πάουβελς που είχε συλληφθεί την Τρίτη (28/8) στην πόλη Μονς, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με εγγύηση. Για την συγκεκριμένη ληστεία κρατούνται συνολικά πέντε άτομα.

Ο 50χρονος, όπως αναφέρει ο Guardian, είναι ευρέως γνωστός στη χώρα του αφού εργαζόταν στο δημοφιλέστερο ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο του Βελγίου (RTL-TVI) ενώ είναι εξίσου διάσημος και στη Γαλλία, έχοντας παρουσιάσει αρκετές ποδοσφαιρικές εκπομπές. Οπως είναι φυσικό, μετά τον σάλο που προκάλεσε η σύλληψή του, το βελγικό δίκτυο τον έθεσε σε διαθεσιμότητα.

«Η ζωή είναι γεμάτη με απρόσμενες στροφές. Για κάποιους μπορεί να γίνει αρκετά δύσκολη και να τους φέρει ξαφνικά από την απόλυτη ευτυχία σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση» ήταν το μήνυμα στην ιστοσελίδα της εκπομπής του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...