189
|

Δάκρυα χαράς για τη μικρή Αλεξία – ξύπνησε και έπιασε το χέρι της μητέρας της

Protagon Team Protagon Team 10 Μαΐου 2019, 13:33

Δάκρυα χαράς για τη μικρή Αλεξία – ξύπνησε και έπιασε το χέρι της μητέρας της

Protagon Team Protagon Team 10 Μαΐου 2019, 13:33

Η αισιοδοξία των γιατρών του «Παίδων» επιβεβαιώθηκε και την Παρασκευή τα νέα από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου σκόρπισαν χαμόγελα. Η 8χρονη Αλεξία άνοιξε τα μάτια της  και έπιασε το χέρι της μητέρας της που εξαρχής είχε εκφράσει την πίστη της ότι το παιδί της θα βγει νικητής στη μάχη για τη ζωή.

Οι γονείς της Αλεξίας που την αντίκρισαν αιμόφυρτη στην αυλή του σπιτιού τους με την αδέσποτη σφαίρα από το πιστόλι του 54χρονου βενζινοπώλη σφηνωμένη στον κρόταφό της, έκλαιγαν από χαρά και πλέον περιμένουν καρτερικά τη νέα ενημέρωση των γιατρών του «Παίδων» για την εξέλιξη της υγείας του παιδιού τους.

Από την Κυριακή του Πάσχα η μικρή νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, σε βαθειά καταστολή.

Ακολουθεί το ιατρικό ανακοινωθέν της Παρασκευής για την πορεία της υγείας της:

Η ασθενής Α. Σ. παραμένει διασωληνωμένη χωρίς όμως πλήρη αναπνευστική υποστήριξη. Κινεί τα άκρα ομότιμα και γενικώς είναι βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Εφόσον η βελτίωση παραμένει προοδευτική, αναμένεται εκτός απροόπτου, να απαλλαγεί από την καταστολή και ενδεχομένως να αποσωληνωθεί τα επόμενα 24ωρα, αλλά θα παραμείνει στην Εντατική Μονάδα Νοσηλείας παρακολουθούμενη.

Η κατάστασή της γενικώς, παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...