196
Η οικογένεια και οι φίλοι του Γιώργου Λυγγερίδη κρατούν μπλούζες με αποτυπωμένο το πρόσωπο του δολοφονημένου αστυνομικού | ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / IntimeNews

Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του δολοφονημένου Γιώργου Λυγγερίδη

Protagon Team Protagon Team 29 Απριλίου 2024, 20:58
Η οικογένεια και οι φίλοι του Γιώργου Λυγγερίδη κρατούν μπλούζες με αποτυπωμένο το πρόσωπο του δολοφονημένου αστυνομικού
|ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / IntimeNews

Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του δολοφονημένου Γιώργου Λυγγερίδη

Protagon Team Protagon Team 29 Απριλίου 2024, 20:58

Αθλητική εκδήλωση αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Λυγγερίδη, του αστυνομικού που δολοφονήθηκε από την εγκληματική οργάνωση των χούλιγκαν, συνδιοργάνωσαν η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στου Παπάγου τη Δευτέρα.

«Είναι χρέος μας να τιμούμε τους ήρωες μας και να διατρανώνουμε συνεχώς την αντίθεσή μας στην τυφλή οπαδική βία η οποία δεκαετίες ταλαιπωρεί την ελληνική κοινωνία», τόνισαν οι συνάδελφοί του στην κάμερα της ΕΡΤ, ενώ η οικογένεια του δολοφονημένου αστυνομικού ζήτησε δικαίωση.

 

Ο αγώνας καλαθοσφαίρισης, είναι η πρώτη αθλητική εκδήλωση αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Λυγγερίδη, που έγινε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Παπάγου «Σαλούν». Στην είσοδο του αγωνιστικού χώρου, οι προσερχόμενοι κατέβαλαν συμβολικό αντίτιμο εισιτηρίου.

«Πρέπει να δικαιωθεί ο γιος μου, να δικαιωθούν αυτά τα παιδιά που ματώνουν κάθε μέρα. Δε θα είναι παρών να τον βλέπω, αλλά θα είναι δύσκολα» ανέφερε ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού.

Στη μνήμη του Γιώργου Λυγγερίδη κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη του αγώνα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...