437
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο: μπλεξίματα... | REUTERS/Alberto Lingria

Αποκαλύψεις-σοκ για την υπόθεση του βιασμού από τον Ρονάλντο

Protagon Team Protagon Team 1 Δεκεμβρίου 2018, 14:30
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο: μπλεξίματα...
| REUTERS/Alberto Lingria

Αποκαλύψεις-σοκ για την υπόθεση του βιασμού από τον Ρονάλντο

Protagon Team Protagon Team 1 Δεκεμβρίου 2018, 14:30

Αποκαλυπτικά στοιχεία σχετικά με τον σούπερ σταρ της Γιουβέντους Κριστιάνο Ρονάλντο και με την υπόθεση βιασμού της Αμερικανίδας Κάθριν Μαγιόργκα το 2009 στο Λας Βέγκας έφερε στο φως το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

Σε έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του περιλαμβάνονται διάλογοι του Ρονάλντο με τους δικηγόρους του. Οι συνομιλίες, που σοκάρουν για την ωμότητα, περιγράφουν με λεπτομέρειες τις συνέβη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Ο Ρονάλντιο παραδέχεται ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή – κάτι που εξάλλου έχει πει και δημόσια, αρνείται όμως ότι πίεσε την Μαγιόρκα.

Στα ντοκουμέντα ο Κριστιάνο αναφέρεται ως «X» και η Μαγιόργκα ως «Ms C»

Ο δικηγόρος ρωτά τον πορτογάλο ποδοσφαιριστή: «Τι είπες εσύ και τι σου είπε η Ms C;».

Εκείνος απαντά: «Είπε ότι δεν είναι σωστό να κάνουμε σεξ, καθώς είχαμε μόλις γνωριστεί (“Καλύτερα όχι. Είναι η πρώτη φορά”). Αλλά παρόλα αυτά, άρπαξε το πέος μου».

Τότε ο Ρονάλντο κλήθηκε να περιγράψει τι ακριβώς συνέβη:΅

«Τη γάμ@@@ στο πλάι. Φάνηκε διαθέσιμη. Ηταν ξαπλωμένη στην πλευρά της, στο κρεβάτι και μπήκα μέσα της από πίσω. Ηταν σκληρό. Δεν αλλάξαμε στάση. Κράτησε 5 – 7 λεπτά. Είπε ότι δεν ήθελε, όμως έδειξε διαθέσιμη. Ολη την ώρα ήταν σκληρό, την γύρισα στην πλευρά της και έγινε γρήγορα. Ισως έπαθε κάποιες μελανιές όταν την άρπαξα. Δεν ήθελε να το κάνουμε, αντίθετα, με αυνάνισε. Δεν ξέρω τι ακριβώς άλλο έκανε όταν με αυνάνιζε, όμως συνέχιζε να λέει όχι: “Μην το κάνεις δεν, είμαι σαν τις άλλες”. Απολογήθηκα μετά».

Ο δικηγόρος ρώτησε τότε αν η Μαγιόργκα ύψωσε τη φωνή της ή αν ούρλιαξε την ώρα που έκαναν σεξ. «Είπε “όχι” και “σταμάτα” πολλές φορές».

Μέρος των εγγράφων είναι γραμμένα στο τρίτο πρόσωπο, κάτι που δείχνει ότι ίσως οι δικηγόροι του Ρονάλντο μετέφεραν οι ίδιοι ορισμένες απαντήσεις.

«Δεν χρησιμοποίησαν προφυλακτικό. Δεν μίλησαν για προφυλακτικό. Δεν το συζητήσαμε καν αυτό. Δεν τελείωσε μέσα της. Τελείωσε πάνω της και στην κουβέρτα. Δεν χρησιμοποίησε λιπαντικό, χρησιμοποίησε σάλιο. Δεν ξέρει αν ήρθε σε οργασμό», αναφέρει.

Η τελευταία ερώτηση ήταν αν η Μαγιόργκα είπε τίποτα μετά από ό,τι συνέβη. Στα έγγραφα γράφεται ότι ο Ρονάλντο είπε: «Μου είπε: “Εσύ, μαλ@@@, με πίεσες. Εσύ ηλίθιε. Δεν είμαι σαν τις άλλες”. Εγώ της απάντησα: “Συγγνώμη”».

Η συζήτηση ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τους δικηγόρους έγινε τον Αύγουστο του 2009, αλλά οι απαντήσεις φαίνεται να τροποποιήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2009.

Τα έγγραφα που παρουσίασαν οι νομικοί τον Δεκέμβριο του 2009 έχουν διαφορετικές απαντήσεις από τα έγγραφα του Σεπτεμβρίου. Στην εκδοχή του Δεκεμβρίου, στην ερώτηση «τι συνέβη εκείνη τη νύχτα;», ο Πορτογάλος έχει απαντήσει ότι «απλά μου άρπαξε το πέος».

Στις 3 Οκτωβρίου ο Ρονάλντο πήρε θέση για τις κατηγορίες περί βιασμού της Κάθριν Μαγιόργκα και αφού τις αρνήθηκε, ανέφερε ότι με καθαρή συνείδηση θα περιμένει με ηρεμία τα αποτελέσματα της ανάκρισης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...