271
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς στο βήμα της Βουλής | INTIMEnews

Ανεξάρτητοι βουλευτές και πρόταση δυσπιστίας: Καταψηφίζει ο Κατσιβαρδάς – στηρίζει ο Χουρδάκης

Protagon Team Protagon Team 27 Μαρτίου 2024, 14:26
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς στο βήμα της Βουλής
|INTIMEnews

Ανεξάρτητοι βουλευτές και πρόταση δυσπιστίας: Καταψηφίζει ο Κατσιβαρδάς – στηρίζει ο Χουρδάκης

Protagon Team Protagon Team 27 Μαρτίου 2024, 14:26

Σε παρέμβασή του στη Βουλή, ο προερχόμενος από τους «Σπαρτιάτες», ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς, γνωστοποίησε ότι  καταψηφίζει την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης,  εκτιμώντας πως «δεν θα συμβάλει σε απολύτως τίποτα», τη στιγμή που όπως είπε, «η πατρίδα χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση».

«Παρατήρησα ότι τα κόμματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συλλήβδην της Αριστεράς, να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους και να επιχειρούν υπό τα δικά τους κομματικά οματογυάλια κατ’ ουσίαν να σφετεριστούν και να οικειοποιηθούν τον ανθρώπινο πόνο», σχολίασε ο κ. Κατσιβαρδάς, για να σημειώσει επίσης, μεταξύ άλλων, πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει νωπή εντολή.

Στον αντίποδα ο έτερος ανεξάρτητος βουλευτής, Μανώλης Χουρδάκης, δήλωσε ότι θα στηρίξει την πρόταση δυσπιστίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «πρέπει να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών στο κράτος δικαίου, πριν η δυσπιστία γίνει δυσφορία».

Η κυβέρνηση, παρατήρησε ο διαγραφείς από την ΚΟ της Πλεύσης Ελευθερίας βουλευτής, «πρέπει να βγει από το καβούκι της αλαζονείας του 41%», καθώς «υπάρχει δυσπιστία της κοινωνίας απέναντι στους χειρισμούς της σε όλους τους τομείς, οικονομία, παιδεία, υγεία, εθνικά θέματα».

«Η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων εκφράζει την δυσπιστία της απέναντι στους χειρισμούς σας σε όλους τους τομείς. Και αποδεικνύεται ότι αρχικό και μοναδικό σας μέλημα στην κυβέρνηση ήταν να μπαζωθούν οι πολιτικές και ποινικές σας ευθύνες

»Το αφήγημα που προβάλλετε για ανθρώπινο λάθος είναι μόνο για να αποκρύψετε την αλήθεια. Όπως και το αφήγημα του κ. Μαρινάκη και του κ. Βορίδη που ισχυρίζονται ότι δήθεν η πρόταση δυσπιστίας υποκινείται από συμφέροντα. Είναι αυτά τα συμφέροντα που εκείνες τις τραγικές εκείνες ώρες για τις οικογένειες και την ελληνική κοινωνία έκρυβαν την αλήθεια για να μην τσαλακωθεί η εικόνα σας», συμπλήρωσε στο δριμύ κατηγορώ του προς την κυβέρνηση ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...