225
Ο ΜακΓουίλιαμς μας δείχνει πού δέχτηκε την επίθεση του καρχαρία | Telegraph.co.uk

Δεν τρώγεται με τίποτα: γλίτωσε από καρχαρία, αρκούδα, κροταλία…

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2018, 16:14
Ο ΜακΓουίλιαμς μας δείχνει πού δέχτηκε την επίθεση του καρχαρία
|Telegraph.co.uk

Δεν τρώγεται με τίποτα: γλίτωσε από καρχαρία, αρκούδα, κροταλία…

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2018, 16:14

Το μπάνιο στις παραλίες της Χαβάης καμιά φορά κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις, όπως το να έλθει ο κολυμβητής πρόσωπο με πρόσωπο με έναν καρχαρία.

Και όμως ο Ντίλαν ΜακΓουίλιαμς, που είχε την ατυχία να δεχτεί επίθεση, θα πρέπει να αισθάνεται διπλά και τριπλά τυχερός. Επειδή κατάφερε να γλιτώσει όχι μόνο από τον καρχαρία, αλλά γιατί και στο παρελθόν είχε επιζήσει από επίθεση αρκούδας και, σε ένα άλλο περιστατικό, από δάγκωμα κροταλία.

Ολα αυτά μέσα σε τέσσερα χρόνια – και είναι μόλις 20 ετών.

Ο ΜακΓουίλιαμς, αναφέρει ο Telegraph, την περασμένη Πέμπτη ήταν στην ακτή Καουάι στη Χαβάη. Εκεί δέχτηκε την επίθεση ενός  καρχαρία-τίγρη μήκους 2-3 μέτρων που άρπαξε το πόδι του.

Ωστόσο ο νεαρός κατάφερε και ξέφυγε ενώ κολύμπησε ως την ακτή που απείχε περίπου 30 μέτρα. «Ενθύμιο» από την επίθεση, μόνο μερικά ράμματα στο νοσοκομείο.

Πέρυσι τον Ιούλιο ο ίδιος είχε δεχτεί την επίθεση μιας μαύρης αρκούδας ενώ βρισκόταν σε θερινή κατασκήνωση στο Κολοράντο.

Ο ΜακΓούιλιαμς κοιμόταν στην ύπαιθρο όταν αντελήφθη μια αρκούδα να του δαγκώνει το κεφάλι και να τον σέρνει. Ξέφυγε από τα δόντια της όταν της έδωσε μια γροθιά και τη χτύπησε στο μάτι. Από την επίθεση τελικά γλύτωσε με ράμματα στο δέρμα του κρανίου.

Το πρώτο χτύπημα είχε δώσει στον ΜακΓουίλιαμς ένας κροταλίας στη Γιούτα κατά τη διάρκεια πεζοπορίας. Το δάγκωμα δεν ήταν μεν σοβαρό, αλλά ο νεαρός ήταν άρρωστος μόνο 1-2 μέρες.

Τι να έρχεται στη συνέχεια;

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...