172
|

Ανατροπή στα Χανιά: Δεν βρέθηκαν χτυπήματα στη Βιολέτ Γκιγκανό

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουλίου 2021, 11:51

Ανατροπή στα Χανιά: Δεν βρέθηκαν χτυπήματα στη Βιολέτ Γκιγκανό

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουλίου 2021, 11:51

Από την πρώτη στιγμή, αφότου η αγνοούμενη Γαλλίδα, Βιολέτ Γκιγκανό, βρέθηκε νεκρή σε μονοπάτι της περιοχής του Ελαφονησίου, οι αρχές απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο η 29χρονη να έχασε τον προσανατολισμό της και σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες, να εξαντλήθηκε και να έχασε τις αισθήσεις της.

Αξίζει επισης να σημειωθεί ότι το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η Γαλλίδα, δεν ήταν σε χαράδρα, ούτε δυσπρόσιτο, όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες .

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, η Γκιγκανό βρέθηκε πεσμένη ανάσκελα, ενώ από την πρώτη εικόνα δεν φαίνεται να είχε χτυπήματα. Φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου της αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση.

Σύμφωνα πάντα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η Βιολέτ Γκιγκανό, είχε ξεκινήσει από τον Κριό και είχε φτάσει περπατώντας στο Ελαφονήσι ενώ επέστρεφε ξανά πίσω για να πάρει το αυτοκίνητό της. Στα μισά όμως της διαδρομής που είναι 7,5 με 10 χιλιόμετρα, έχασε από άγνωστη έως τώρα αιτία την ζωή της

Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό της 29χρονης Γαλλίδας μετείχαν εννέα πυροσβέστες με δύο οχήματα καθώς και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 3ης ΕΜΑΚ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...