194
Μπαράκ και Μισέλ σε τρελά κέφια στο πάρτι για τα 60ά γενέθλια του πρώην προέδρου | .

«Αγριοι χοροί» του Ομπάμα βγήκαν στην πίστα του web

Protagon Team Protagon Team 9 Αυγούστου 2021, 23:55
Μπαράκ και Μισέλ σε τρελά κέφια στο πάρτι για τα 60ά γενέθλια του πρώην προέδρου
|.

«Αγριοι χοροί» του Ομπάμα βγήκαν στην πίστα του web

Protagon Team Protagon Team 9 Αυγούστου 2021, 23:55

Ως γνωστόν, το πάρτι των εξηκοστών γενεθλίων του Μπαράκ Ομπάμα ήταν προγραμματισμένο να γίνει με 500 άτομα, όμως το σούσουρο που ξέσπασε στις ΗΠΑ, περί κινδύνου εξάπλωσης της μετάλλαξης «δέλτα», μείωσε τον αριθμό των προσκαλεσμένων.

Τελικώς το πάρτι έγινε, όπως όλα δείχνουν, στο κτήμα του πρώην προέδρου, στο νησί Μάρθας Βίνγιαρντ στις ακτές της Μασαχουσέτης. Και ασφαλώς όσοι παρευρέθησαν ήταν εμβολιασμένοι. Ωστόσο υπήρξαν και κάποια παρατράγουδα που ο πρόεδρος ασφαλώς δεν θα ήθελε να συμβούν.

Παρά τις απαγορεύσεις του για ανάρτηση εικόνων κατά τη διάρκεια του πάρτι, ορισμένες φωτογραφίες και βίντεο κατέληξαν στο Διαδίκτυο. Σε ένα από αυτά εμφανίζεται ο ίδιος ο Μπαράκ Ομπάμα με τη σύζυγό του Μισέλ να χορεύουν έναν «άγριο χορό» στην πίστα.

Υπήρξαν και σχόλια που συνόδευσαν τις παραπάνω αναρτήσεις, βέβαια. Κάποιος έγραψε ότι ήταν «το πάρτι των πάρτι» και ότι ο πρώην πρόεδρος χόρεψε με την ψυχή του: «Ποτέ δεν έχετε δει έτσι τον Ομπάμα. Ηταν αναμμένος, έλαμπε!»

Δράστες των παραπάνω διαρροών ήταν ο DJ της βραδιάς και ο ράπερ Τραπ Μπέκαμ όπως και άλλοι καλεσμένοι, που ανέβασαν υλικό στο Instagram, προτού αυτό αποσυρθεί κατόπιν. Από τους «άγριους χορούς» διασώθηκαν μόνο τα καρέ που βλέπετε στην κορυφή του δημοσιεύματος

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...