290
| INTIMEnews

Αδωνις: Ο Μπογδάνος έκανε πολύ μεγάλο λάθος – Ορθή η απόφαση Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 6 Οκτωβρίου 2021, 09:38
|INTIMEnews

Αδωνις: Ο Μπογδάνος έκανε πολύ μεγάλο λάθος – Ορθή η απόφαση Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 6 Οκτωβρίου 2021, 09:38

«Σιγά μην τον σταυρώσουμε κιόλας!» ήταν το σχόλιο που είχε επιφυλάξει (εδώ) ο Αδωνις Γεωργιάδης μετά την πρώτη «κίτρινη» κάρτα που είχε δεχθεί στις 16 Σεπτεμβρίου από το Μαξίμου ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, κρίνοντας ως επαρκείς τις εξηγήσεις που είχε δώσει τότε για τη δημοσιοποίηση των ονομάτων παιδιών νηπιαγωγείου της Αθήνας. Στη δεύτερη «κίτρινη», όμως, που αυτομάτως μετατράπηκε σε «κόκκινη» (βλ. διαγραφή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας), ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Ανάπτυξης δεν θα μπορούσε να καλύψει εκ νέου τον «φίλο του Κωνσταντίνο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στο πρόσωπό του, σε συνέντευξή του το πρωί της Τετάρτης στην ΕΡΤ.

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε ορθή την απόφαση Μητσοτάκη για την αποπομπή Μπογδάνου από την Κ.Ο. του κυβερνώντος κόμματος, καθώς όπως αναγνώρισε, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε πολύ μεγάλο λάθος αγνοώντας την πρώτη προειδοποίηση που του είχε γίνει και παραβιάζοντας –όπως είπε– τους κανόνες πολιτικής συμπεριφοράς.

«Ο Μπογδάνος έκανε πολύ μεγάλο λάθος, παρότι τον συμπαθώ και είναι φίλος μου, αποφάσισε να αλλάξει την ατζέντα για λόγους που δεν καταλαβαίνω. Την τελευταία φορά, τον υποστήριξα για να μπορέσει να ξεπεράσει την κρίση που είχε δημιουργηθεί με τη λίστα με τα παιδιά. Ομως όταν είμαστε στην πολιτική, φερόμαστε με υπευθυνότητα, καταλαβαίνουμε τη στιγμή, τον χώρο και τον τρόπο, και ο φίλος μου ο Κωνσταντίνος τα παραβίασε», δήλωσε επί λέξει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, για να συμπληρώσει σχετικά με τη συζήτηση της ελληνογαλλικής συμφωνίας στη Βουλή, ότι αυτό που πρέπει να συζητάμε, είναι η ενίσχυση της Ελλάδας και η αμυντική της θωράκιση «και όχι ζητήματα ιστορικού ενδιαφέροντος».

Ερωτηθείς εξάλλου για το ενδεχόμενο διαγραφής Μπογδάνου και από το κόμμα, ο κ. Γεωργιάδης αρκέστηκε να πει ότι δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο, για να επαναλάβει ότι «ο κ. Μπογδάνος πρέπει να καταλάβει ότι έκανε λάθος».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...