252
| INTIMEnews

Αδωνις για Μπογδάνο: «Σιγά μην τον σταυρώσουμε κιόλας!»

Protagon Team Protagon Team 16 Σεπτεμβρίου 2021, 12:46
|INTIMEnews

Αδωνις για Μπογδάνο: «Σιγά μην τον σταυρώσουμε κιόλας!»

Protagon Team Protagon Team 16 Σεπτεμβρίου 2021, 12:46

Πλήρη κάλυψη στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για το πολιτικό ζήτημα που έχει δημιουργηθεί από τη δημοσιοποίηση των ονομάτων παιδιών νηπιαγωγείου της Αθήνας, προσέφερε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης. Νωρίτερα, με νέα του ανακοίνωση για το θέμα, ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε ξανά τον Πρωθυπουργό να διαγράψει τον βουλευτή του κόμματος του.

«Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έχει δώσει επαρκείς εξηγήσεις, δεν έπρεπε να δημοσιεύσει τη λίστα των παιδιών », δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1, ο κ. Γεωργιάδης για να προσθέσει χαρακτηριστικά: «Σιγά μην τον σταυρώσουμε κιόλας»!

Κληθείς εξάλλου να σχολιάσει τη φημολογία των ημερών περί δημιουργίας νέου δεξιού κόμματος, από τον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Κυρανάκη, ο υπουργός αρκέστηκε να πει: «Πώς σας ήρθε αυτό».

Εκτίμηση του κ. Γεωργιάδη ήταν ότι η κυβέρνηση πάει πολύ καλά και ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές και το 2023.

Νωρίτερα, σε ανακοίνωσή του για το θέμα Μπογδάνου, ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λογο για «αδύναμο Πρωθυπουργό» που «δεν τολμά» να διαγράψει τον βουλευτή του στην Α’ Αθηνών.

Παράλληλα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης διερωτάται και για τα αντανακλαστικά της Δικαιοσύνης μπροστά σε μία ενέργεια όπως αυτή του κ. Μπογδάνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου έχει ως εξής:

Ο κ. Μητσοτάκης δυο μέρες τώρα καλύπτει και δεν τολμά να διαγράψει τον φασίστα Μπογδάνο που στοχοποίησε νήπια.

Επιβεβαιώνει ότι είναι ένας αδύναμος Πρωθυπουργός, που φοβάται ακόμα και έναν Μπογδάνο.

Όσο για τη Δικαιοσύνη, συνεχίζει να κωφεύει για τη σωρεία αδικημάτων από τη δημοσιοποίηση στοιχείων ανηλίκων και τη στοχοποίηση τους με τον ρατσιστικό οχετό του βουλευτή της ΝΔ. Σε μια ευνομούμενη Πολιτεία η παρέμβαση της θα θεωρούνταν αυτονόητη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...