501
|

Μητσοτάκης: «Tα προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνουν προβλήματα της χώρας»

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2018, 17:19

Μητσοτάκης: «Tα προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνουν προβλήματα της χώρας»

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2018, 17:19

Στην πολιτική του ψέματος και των υποσχέσεων απαντώ με λίγα λόγια και πολλά έργα, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας την Κυριακή σε εκδήλωση στην Καρδίτσα, θέτοντας ως βασικό του στόχο νέες δουλειές και ένα κράτος που θα σέβεται τους πολίτες.

«Tα προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνουν προβλήματα της χώρας, η Ελλάδα, θα προχωρήσει μπροστά, οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα, και είμαστε εδώ για ακριβώς αυτό το λόγο, για να κάνουμε καλύτερη, τη ζωή των πολλών, είμαστε εδώ για να δούμε πώς θα φέρουμε νέες δουλειές, και καλύτερους μισθούς και στις πόλεις αλλά και στην περιφέρεια», είπε στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΝΔ και απαντώντας στις επιθέσεις που δέχεται ο ίδιος και η σύζυγός του από το Μαξίμου και τα φιλοκυβερνητικά μέσα, έκανε λόγο για απόπειρα μετατροπής της δημόσιας ζωής, σε έναν αγώνα λάσπης.

«Όπως έχετε διαπιστώσει», είπε, «δεν ακολουθώ τους αντιπάλους μου στον κατήφορο της χυδαιότητας, της διαβολής και της ακραίας πόλωσης. Δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω, γιατί ξέρω πως δεν θα κάνει καλό στη χώρα, κατέληξε ο ίδιος… Στην πολιτική του ψέματος και των υποσχέσεων αντιπαραθέτουμε λίγα λόγια και πολλά έργα, και στην λογική του διχασμού και του μίσους βάζουμε απέναντι την ενότητα και την αλληλεγγύη των Ελλήνων».

Kατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ειδική μνεία στον διοργανωτή της εκδήλωσης, πρώην υφυπουργό Παιδείας και βουλευτή Καρδίτσας, Σπύρο Ταλιαδούρο, ο οποίος ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

«Σήμερα με μεγάλη γενναιότητα δείχνει ο ίδιος, τον δρόμο της ανανέωσης», τόνισε ο αρχηγός της ΝΔ, για να επισημάνει πως δεν είναι εύκολο να φεύγεις από την πολιτική, ειδικά σε μια συγκυρία όπου το κόμμα το οποίο εκπροσωπείς, θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές και θα βγάλει τέσσερις βουλευτές στην Καρδίτσα.

Αναφέρομενος εξάλλου στο κυβερνητικό του σχέδιο, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι πρόκειται για ένα σχέδιο που μπορεί να πετύχει ρυθμούς ανάπτυξης της τάξης του 4%, το οποίο μπορεί να μην λέει κάτι για αυτούς που δεν είναι οικονομολόγοι, ισοδυναμεί όμως -όπως επεσήμανε- με 600.000 νέες θέσεις εργασίας, με ποιότητα και με αξιοπρεπείς απολαβές».

Με αυτό τον τρόπο, συμπλήρωσε, μπορούμε να εξασφαλίζουμε ότι κάθε χρόνο, θα δίνουμε 1 δισ. ευρώ, ως ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, στους 800.000 συμπολίτες μας που το χρειάζονται σήμερα περισσότερο παρά ποτέ», υπενθυμίζοντας στο σημείο αυτό ότι η πολιτική του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος είναι πολιτική της ΝΔ.

«Θα στηρίξουμε και τον θεσμό της οικογένειας σε όλη την ελληνική επικράτεια. Κανένα ελληνόπουλο εκτός παιδικού σταθμού, δέσμευση δική μου προσωπική, δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας», ανέφερε σε άλλο σημείο της ομιλίας του κατά την οποία επίσης μίλησε για «μικρά χαμηλότοκα δάνεια σε συμπολίτες μας που βρέθηκαν στο περιθώριο, ώστε να ξαναμπούν στην αγορά με οικογενειακές, με προσωπικές επιχειρήσεις».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν παρέλειψε να καυτηριάσει τη «σιωπή» με την οποία το πρωθυπουργικό γραφείο επέλεξε να αντιμετωπίσει τη χθεσινή, μαύρη επέτειο της τραγωδίας της Marfin.

«Χθες το συνήθως λαλίστατο πρωθυπουργικό γραφείο δεν βρήκε να πει μια λέξη για τα οκτώ χρόνια που πέρασαν από τη δολοφονία των τριών εργαζομένων της Marfin», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο που έκανε ο κ. Μητσοτάκης με ανάρτησή του σε Twitter και Facebook.

Χθες το συνήθως λαλίστατο πρωθυπουργικό γραφείο δεν βρήκε να πει μια λέξη για τα οκτώ χρόνια που πέρασαν από τη δολοφονία των τριών εργαζομένων της #Marfin.

Geplaatst door Kyriakos Mitsotakis op Zondag 6 mei 2018

 

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...