232
Φωτογραφία από παλαιότερη διαμαρτυρία υγειονομικών στη Θεσσαλονίκη κατά της υποχρεωτικότητας στον εμβολιασμό τους | INTIMEnews

Κατέληξε στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ και δεύτερος ανεμβολίαστος αρνητής γιατρός

Protagon Team Protagon Team 4 Ιανουαρίου 2022, 14:27
Φωτογραφία από παλαιότερη διαμαρτυρία υγειονομικών στη Θεσσαλονίκη κατά της υποχρεωτικότητας στον εμβολιασμό τους
|INTIMEnews

Κατέληξε στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ και δεύτερος ανεμβολίαστος αρνητής γιατρός

Protagon Team Protagon Team 4 Ιανουαρίου 2022, 14:27

Δύο θάνατοι γιατρών, που αρνούνταν πεισματικά να εμβολιαστούν κατά της Covid-19, έρχονται να επιβεβαιώσουν με τον πλέον θλιβερό τρόπο πόσο επικίνδυνη μπορεί να αποδειχθεί η παράνοια των πάσης φύσεως αντιεμβολιαστών – αρνητών.

Αμφισβητίες της ίδιας της επιστήμης τους, οι δύο γιατροί έφυγαν από τη ζωή τη Δευτέρα με διαφορά λίγων ωρών. Ο ένας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος μάλιστα είχε πρωτοστατήσει στις κινητοποιήσεις κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, και ο άλλος στο Λουτράκι, αφού επί μέρες αρνείτο να διακομιστεί στο νοσοκομείο, αγνοώντας τις εκκλήσεις των συναδέλφων του.

Σύμφωνα με το voria.gr, o 54χρονος γιατρός, που κατέληξε στο ΑΧΕΠΑ, ήταν τοποθετημένος στο περιφερειακό ιατρείο Γερακαρούς, που υπάγεται στο Κέντρο Υγείας Ζαγκλιβερίου του Δήμου Λαγκαδά.

Μαζί με τη σύζυγό του (γιατρός και εκείνη) είχαν αντιταχθεί στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών και από την 1η Σεπτεμβρίου είχαν τεθεί αμφότεροι σε αναστολή εργασίας ως ανεμβολίαστοι.

Στο Λουτράκι, σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων, ο 70χρονος αντιεμβολιαστής γιατρός, παρά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίαζε μέρα με την ημέρα η υγεία του, αρνείτο επίμονα να νοσηλευθεί.

Οταν πια η σύζυγός του κάλεσε ασθενοφόρο προκειμένου να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο Κορίνθου, ήταν αργά καθώς μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο, είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Από την αντιεμβολιαστική εμμονή τού θανόντος ιατρού δεν γλίτωσε ούτε η κόρη του –επίσης ιατρός, σε αναστολή εργασίας επειδή δεν έκανε ποτέ το εμβόλιο κατά της Covid-19– η οποία νοσηλεύεται με κορονοϊό στο νοσοκομείο Κορίνθου!

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...