167
Απόσπασμα από το βίντεο που δόθηκε επισήμως στη δημοσιότητα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα | Υοutube

Αυτή είναι η απάντηση της Ελλάδας στα fake news του Ερντογάν [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 5 Μαρτίου 2020, 18:31
Απόσπασμα από το βίντεο που δόθηκε επισήμως στη δημοσιότητα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα
|Υοutube

Αυτή είναι η απάντηση της Ελλάδας στα fake news του Ερντογάν [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 5 Μαρτίου 2020, 18:31

Με ένα βίντεο διάρκειας πέντε λεπτών, υπό τον τίτλο «Η αλήθεια για την κρίση στα ελληνικά σύνορα», η Αθήνα καταρρίπτει τους τουρκικούς ισχυρισμούς για ό,τι συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στον Εβρο.

Το βίντεο, το οποίο την Τετάρτη παρουσίασαν στους ευρωπαίους εταίρους στις Βρυξέλλες οι υπουργοί Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργος Κουμουτσάκος, αποτελεί την απάντηση της Ελλάδας στην τουρκική προπαγάνδα και το μπαράζ fake news που διασπείρονται από τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Τα fake news της Αγκυρας έχουν λάβει επίσης τη μορφή στοχευμένων καταχωρίσεων στα social media και δημοσιευμάτων με υποτιθέμενα ντοκουμέντα, που μάλιστα βρίσκουν ανταπόκριση σε βρετανικά –κυρίως– μέσα (εδώ και εδώ), αλλά και κύκλους στο εσωτερικό της χώρας μας.

Διότι η αποστομωτική αυτή απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης αφορά δυστυχώς και φωνές στο εσωτερικό που υιοθετούν άκριτα την τουρκική προπάγανδα, εις βάρος του κύρους και της ακεραιότητας της χώρας…

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...