282
Η Βίκυ Φλέσσα σε μία από τις συνεντεύξεις στην εκπομπή της | ΕΡΤ

Το «όχι» της ΕΡΤ στη Βίκυ Φλέσσα λόγω υποψηφιότητας

Protagon Team Protagon Team 17 Απριλίου 2019, 12:17
Η Βίκυ Φλέσσα σε μία από τις συνεντεύξεις στην εκπομπή της
|ΕΡΤ

Το «όχι» της ΕΡΤ στη Βίκυ Φλέσσα λόγω υποψηφιότητας

Protagon Team Protagon Team 17 Απριλίου 2019, 12:17

Με τη θεατρική αποχώρηση του (υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ) Κώστα Αρβανίτη από την εκπομπή του στην ΕΡΤ, «Αλλη Διάσταση», να λειτουργεί ως προηγούμενο (σ.σ. η εκπομπή συνεχίζεται με άλλη παρουσιάστρια), και η έτερη δημοσιογράφος – παρουσιάστρια της δημόσιας τηλεόρασης που κατεβαίνει υποψήφια στις ευρωεκλογές (με το ευρωφηδοφέλτιο της ΝΔ) , Βίκυ Φλέσσα, είδε την δική της εκπομπή, «Στα Ακρα», να διακόπτεται με απόφαση της διοίκησης.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ ενημέρωσε τους φίλους της για τη διακοπή της εκπομπής της λόγω της καθόδου της στις ευρωεκλογές:

«Aγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι της εκπομπής όλα αυτά τα 16 χρόνια, θα ήθελα να σάς ενημερώσω ότι αύριο Τετάρτη το πρόγραμμα της ΕΡΤ2 δεν θα περιλαμβάνει την εκπομπή ΣΤΑ ΑΚΡΑ με τη συνέντευξη του ψυχιάτρου Δημήτρη Καραγιάννη, όπως είχε προγραμματιστεί. Η Διοίκηση της ΕΡΤ με ενημέρωσε ότι λόγω της επίσημης ανακοινώσεώς μου ως υποψήφιας Ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία η προβολή της εκπομπής διακόπτεται», ανέφερε συγκεκριμένα, ενώ όπως έκανε γνωστό, αρνητική ήταν η απάντηση που έλαβε και για την προβολή όσων συνεντεύξεων έχουν ήδη μαγνητοσκοπηθεί.

«Δεδομένου ότι έχουν ήδη μαγνητοσκοπηθεί από εμένα προς προβολήν 9 ακόμη συνεντεύξεις, ζήτησα τουλάχιστον 2 από αυτές να προβληθούν στο πλαίσιο του νόμου της προεκλογικής περιόδου, που ξεκινά από τη Μεγάλη Τετάρτη έως τις εκλογές και παρέχει το δικαίωμα για τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή να εμφανιστεί δύο φορές σε κάθε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας. Εν προκειμένω, στην ΕΡΤ2 για εμένα, δεδομένου ότι εκεί προβάλλεται η εκπομπή μου, παρότι δεν είναι πολιτική, ούτε έχει περιεχόμενο ευρωπαϊκά θέματα».

Aγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι της εκπομπής όλα αυτά τα 16 χρόνια, θα ήθελα να σάς ενημερώσω ότι αύριο Τετάρτη το…

Geplaatst door "ΣΤΑ ΑΚΡΑ" με τη Βίκυ Φλέσσα op Dinsdag 16 april 2019

Η τύχη των εννέα αυτών εκπομπών παραμένει άγνωστη, ενώ σε ερώτημα της Βίκυς Φλέσσα για το αν θα προβληθούν μετά την Κυριακή 26 Μαΐου (ημερομηνία διεξαγωγής των ευρωεκλογών), δεν υπήρξε απάντηση από πλευράς ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...