258
Η Ελλη Παπαγγελή, προβεβλημένο στέλεχος της γαλάζιας γενιάς | Facebook

Διεγράφη από την ΝΔ η Παπαγγελή μετά το «Βούλγαροι Παοκτσήδες»

Protagon Team Protagon Team 20 Μαρτίου 2018, 12:42
Η Ελλη Παπαγγελή, προβεβλημένο στέλεχος της γαλάζιας γενιάς
|Facebook

Διεγράφη από την ΝΔ η Παπαγγελή μετά το «Βούλγαροι Παοκτσήδες»

Protagon Team Protagon Team 20 Μαρτίου 2018, 12:42

Μπορεί η Ελλη Παπαγγελή να μην εκπροσωπούσε την Νέα Δημοκρατία στην ελληνική Βουλή, όμως υπήρξε ένα από τα πιο προβεβλημένα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον όχι και τόσο μικρό κόσμο των ελληνικών social media. Το μοντέλο είχε απασχολήσει πολλές φορές το Facebook –και μέσω αυτού τα συμβατικά ΜΜΕ– με αμφιλεγόμενες δηλώσεις της, είτε τη μία φορά για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου, είτε την άλλη, για το «Κεφάλαιο» του Μαρξ το οποίο είχε πει πως είχε διαβάσει και απορρίψει ήδη στην ηλικία των 15!

Το τελευταίο της διαδικτυακό «χτύπημα» όμως είχε ως αποτέλεσμα να διαγραφεί από την Νέα Δημοκρατία. Τι έγραψε η κυρία Παπαγγελή που προκάλεσε αντιδράσεις και οδήγησε στην διαγραφή της;

Σε δημοσίευση που έκανε το μοντέλο και πρώην πλέον στέλεχος της ΟΝΝΕΔ στο Instagram σχετικά με το με διαδικτυακό ψήφισμα οπαδών του Δικεφάλου που ανέφερε πως «Αν τιμωρηθούμε, δεν… πάμε στον πόλεμο σε περίπτωση επιστράτευσης», η Έλλη Παπαγγελή σχολίασε «Θα πάνε, αλλά με το βουλγαρικό στρατόπεδο», προκαλώντας όπως είναι φυσικό οργισμένες αντιδράσεις.

Έτσι, μετά από απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, η κυρία Παπαγγελή αποτελεί παρελθόν από τη Νέα Δημοκρατία. «Είναι αυτονόητο ότι τέτοιου είδους διχαστικές δηλώσεις, προσβάλλουν όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας στη Βόρεια Ελλάδα. Επιπλέον, οι θέσεις αυτές δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της Παράταξής μας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης.

Δείτε το σχόλιο της Ελλης Παπαγγελή:

PAPSD

Μετά τον χαμό που προκλήθηκε, η κυρία Παπαγγελή έσπευσε να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...