203
Η Λόπεζ και η κόρη της Εμ ή «αυτό» | Instagram/@JLO

Μοδάτη και η Τζένιφερ Λόπεζ, αποκάλεσε την κόρη της «αυτό» 

Protagon Team Protagon Team 22 Ιουνίου 2022, 18:15
Η Λόπεζ και η κόρη της Εμ ή «αυτό»
|Instagram/@JLO

Μοδάτη και η Τζένιφερ Λόπεζ, αποκάλεσε την κόρη της «αυτό» 

Protagon Team Protagon Team 22 Ιουνίου 2022, 18:15

Στο γκαλά της ομάδας μπέιζμπολ Los Angeles Dodgers η 52χρονη ποπ σταρ Τζένιφερ Λόπεζ παρουσίασε την 14χρονη κόρη της Εμ χρησιμοποιώντας τις αντωνυμίες «they/them», δηλαδή αποφεύγοντας να την πει κορίτσι, ή έφηβη, καθώς το θηλυκό άρθρο και οι αντωνυμίες θηλυκού γένους δηλώνουν, ως οφείλουν, το φύλο.

Δηλαδή η μόδα των αμερικανών εφήβων να απαιτούν την ουδετεροποίησή τους (μέχρις ότου αποφασίσουν τι φύλο έχουν) έπιασε τόπο στους γονείς του Χόλιγουντ.

«Την τελευταία φορά που τραγουδήσαμε μαζί ήταν σε ένα μεγάλο γήπεδο όπως αυτό», είπε ο Λόπεζ, «και σας ζητώ να τραγουδήσετε μαζί μου όσο θέλετε». Σε εκείνο το σημείο η μικρή Εμ ανέβηκε στη σκηνή, κρατώντας ένα μικρόφωνο στα χρώματα του ουράνιου τόξου και τραγούδησε το τραγούδι «A Thousand Years».

Η χρήση της αντωνυμίας ουδετέρου γένους εξαπλώνεται μεταξύ της αμερικανικής νεολαίας, καθώς τα παιδιά αρνούνται να αναφέρονται ως αρσενικά και θηλυκά. Πρόκειται για μείζον θέμα στις ΗΠΑ, το οποίο διχάζει τη χώρα.

Τα Μέσα των ΗΠΑ έγραψαν ότι οι θαυμαστές της Λόπεζ εξεπλάγησαν από την κοινή εμφάνιση της μητέρας και του «αυτού» της, αν και η Λόπεζ είχε ανεβάσει και στο παρελθόν την Εμ στη σκηνή, σε μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας της, όταν εμφανίστηκε στο ημίχρονο του ποδοσφαιρικού σόου των ΗΠΑ Super Bowl, το 2020.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News