191
«Στα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ απαντάμε με πράξεις και αλήθεια», τόνισε το κυβερνών κόμμα, το οποίο κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωαμτικής αντιπολίτευσης, προσωπικά, για ψευδείς ειδήσεις | In Time News / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Βίντεο της ΝΔ για τις συντάξεις και «τα fake news του ΣΥΡΙΖΑ»

Protagon Team Protagon Team 13 Σεπτεμβρίου 2022, 20:24
«Στα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ απαντάμε με πράξεις και αλήθεια», τόνισε το κυβερνών κόμμα, το οποίο κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωαμτικής αντιπολίτευσης, προσωπικά, για ψευδείς ειδήσεις
|In Time News / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Βίντεο της ΝΔ για τις συντάξεις και «τα fake news του ΣΥΡΙΖΑ»

Protagon Team Protagon Team 13 Σεπτεμβρίου 2022, 20:24

Βίντεο με το οποίο καταγγέλλει ότι «ο κ. Τσίπρας συνεχίζει τα fake news και για τους συνταξιούχους» έδωσε στη δημοσιότητα την Τρίτη η Νέα Δημοκρατία, αναφερόμενη στον ισχυρισμό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι «2 εκατ. συνταξιούχοι έχασαν οριστικά τα αναδρομικά τους».

Η απάντηση της Πειραιώς ξεκινά με την παράθεση αποσπάσματος από ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή με την εξής λεζάντα: «Η αλήθεια: Ο Πρωθυπουργός δεσμεύτηκε να επιστραφούν τα αναδρομικά σε όλους τους συνταξιούχους για τις κύριες συντάξεις».

Ακολούθως προβάλλεται το μήνυμα: «Τι είπαμε. Τι κάναμε. Η κυβέρνηση κατέβαλε τα αναδρομικά για τις κύριες συντάξεις σε όλους τους συνταξιούχους, ακόμα και σε όσους δεν είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη».

«Ο κ. Τσίπρας», από την πλευρά του, «προχώρησε σε 17 αλλεπάλληλες μειώσεις στους συνταξιούχους, άφησε πάνω από 1.050.000 ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές εκκρεμότητες», αναγράφεται σε επόμενη διαφάνεια. Τέλος προβάλλονται σχετικά αποσπάσματα από τη φετινή ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και ακολουθούν κατά σειρά τα εξής μηνύματα:

  • «Με κυβέρνηση ΝΔ ύστερα από πολλά χρόνια αυξάνονται οι συντάξεις.
  • Με κυβέρνηση ΝΔ οι συνταξιούχοι θα δουν αύξηση στα εισοδήματά τους από την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης.
  • Στα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ απαντάμε με πράξεις και αλήθεια».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...