212
Τα τρικάκια στο πεζοδρόμιο έξω από πολιτικό γραφείο της γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής | ΙΝΤΙΜΕnews

Τρικάκια στο γραφείο της γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής – δύο προσαγωγές

Protagon Team Protagon Team 15 Δεκεμβρίου 2020, 14:30
Τα τρικάκια στο πεζοδρόμιο έξω από πολιτικό γραφείο της γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής
|ΙΝΤΙΜΕnews

Τρικάκια στο γραφείο της γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής – δύο προσαγωγές

Protagon Team Protagon Team 15 Δεκεμβρίου 2020, 14:30

Στόχος διαμαρτυρίας αντιεξουσιαστών έγινε το πρωί της Τρίτης το πολιτικό γραφείο της γενικής γραμματέως, Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, στην οδό Αμερικής 18 στο Κολωνάκι.

Ηταν λίγο μετά τις 10.30 το πρωί, όταν περίπου δέκα άτομα που επέβαιναν σε μηχανές, πέταξαν τρικάκια στην είσοδο του κτιρίου. Πριν προλάβουν ωστόσο να εξαφανιστούν, δύο αστυνομικοί με πολιτικά που βρίσκονταν στο σημείο, κατάφεραν και ακινητοποίησαν δύο εξ αυτών – έναν Ελληνα και έναν Ιταλό.

Την καταδρομική επίθεση καταδίκασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καλώντας και τα υπόλοιπα κόμματα να πράξουν το ίδιο.

«Καταδικάζουμε τη σημερινή επιχείρηση εκφοβισμού της Γεν. Γραμ. Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου από τους γνωστούς πλέον αγνώστους, αλλά και τη στοχοποίησή της από τα φερέφωνα του μίσους και του διχασμού. Καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα να κάνουν το ίδιο», έγραψε στο Twitter o κ. Πέτσας.

Σημειώνεται ότι εσχάτως η κυρία Νικολάου έχει αποτελέσει στόχο δριμύτατης κριτικής από τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, τόσο με φραστικές επιθέσεις στη Βουλή, όσο και με διαδοχικές αναρτήσεις του στα social media.

Οπως κατήγγειλε ο βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο έλληνας προσαχθείς είναι ο γιος του πρώην Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση.

Σε δήλωσή της η κυρία Νικολάου διεμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση ότι η προσπάθεια εκφοβισμού της δεν θα περάσει, διαβεβαιώνοντας ταυτόχρονα ότι θα σπάσει το παραμάγαζο των αντιεξουσιαστών μέσα στις φυλακές.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...