422
Ο Ντόναλντ Τραμπ λέει στο Fox Business ότι «οι μάσκες είναι καλές» και η αφεντιά του φτυστός ο Λόουν Ρέιντζερ |

Τραμπ: Η μάσκα (για την ίωση) με κάνει… Λόουν Ρέιντζερ!

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουλίου 2020, 22:00
Ο Ντόναλντ Τραμπ λέει στο Fox Business ότι «οι μάσκες είναι καλές» και η αφεντιά του φτυστός ο Λόουν Ρέιντζερ
|

Τραμπ: Η μάσκα (για την ίωση) με κάνει… Λόουν Ρέιντζερ!

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουλίου 2020, 22:00

Φαίνεται ότι όσο πλησιάζει ο αμερικανικός εκλογικός Νοέμβριος όλο και θα πληθαίνουν οι… ομορφιές που θα χαρίζει στα media o Τραμπ, να μη μένουν παραπονεμένα και δίχως θεματάκια.

Η τελευταία προεδρική πινελιά στο γκρίζο τοπίο της καθημερινότητας (στην οποία κυριαρχεί το ακόμη παφλάζον πανδημικό κύμα, με 2,7 εκατομμύρια επιβεβαιωμένα κρούσματα και περί τους 130.000 θανάτους) αφορά το μέχρι πρότινος θέμα-ταμπού, τη μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό, που ο Τραμπ δεν ήθελε επ’ ουδενί να φορέσει δημοσίως.

Τώρα και ξαφνικά, μπροστά στο κανάλι Fox Business, άλλαξε στάση και είπε ότι, οκέι, δεν έχει κανένα πρόβλημα, είναι πρόθυμος να βάλει τη μάσκα, αλλά φοβάται ότι θα μοιάζει με τον… Λόουν Ρέιντζερ.

Με το αστειάκι του για τον τεξανό μασκοφόρο ήρωα της παλιάς αμερικανικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης ο Τραμπ επιβεβαίωσε ότι ήδη έχει φορέσει τη μάσκα και ότι του άρεσε κιόλας η όψη του: «Καλά ήταν, μαύρη η μάσκα, νομίζω ότι φαινόμουν εντάξει, έμοιαζα με τον Λόουν Ρέιντζερ». Μόνο που εκείνη η παλιά τηλεοπτική μάσκα κάλυπτε τα μάτια του ήρωα-ρέιντζερ, όχι τις αναπνευστικές οδούς του… Μικρή η διαφορά θα πείτε, ψιλοπράγματα.

Ο ηθοποιός Κλέιτον Μουρ υποδύθηκε στην τηλεοπτική σειρά τον λαοφιλή ήρωα με τη μάσκα (στα μάτια), τον Λόουν Ρέιντζερ

Ο Τραμπ είπε επίσης ότι όποιος θέλει να φοράει μάσκα, ας φοράει. Αυτός δεν ενοχλείται: «Νομίζω ότι οι μάσκες είναι καλές». Ωστόσο επέμεινε ότι οι προστατευτικές μάσκες δεν πρέπει να καταστούν υποχρεωτικές στις ΗΠΑ ως μέσον περιορισμού της εξάπλωσης της ίωσης.

Οσον αφορά τη σύγκριση Τραμπ – Λόουν Ρέιντζερ, τα προαναφερθέντα ψιλοπράγματα επεκτείνονται και στα εξής πεδία: ο φανταστικός ήρωας πολεμούσε κατά της αδικίας και κυνηγούσε τους ληστές και ήταν φίλος των Ινδιάνων, ιδιαιτέρως της φυλής Κομάντσι.

Ο Τραμπ, αντιθέτως συγκεντρώνει τα βέλη των Ινδιάνων για το σόου που ετοιμάζει στο Ορος Ράσμουρ επί τη ευκαιρία της εθνικής γιορτής της 4ης Ιουλίου. Οι ερυθρόδερμοι της περιοχής τον έχουν ήδη χαρακτηρίσει «βέβηλο χλωμό πρόσωπο».

Η Ιβάνκα σε σέλφι με μάσκα

Οσον αφορά την αναγκαιότητα ή μη της χρήσης προστατευτικής μάσκας, περισσότερο αποφασιστική από τον πατέρα της εμφανίζεται η κόρη του Τραμπ, η Ιβάνκα. Η κυρία δεν δίστασε να φωτογραφηθεί σε μία σέλφι του Ρεπουμπλικανού βουλευτή Κέβιν ΜακΚάρθι και του συναδέλφου του Μπρους Γουέστερμαν, η οποία προβάλλει τον ωφέλιμο συνδυασμό της λήψης προστατευτικών μέτρων και της δενδροφύτευσης.

«Φορέστε μάσκα και φυτέψτε ένα δέντρο» ήταν το σύνθημα, ενώ η φωτογραφία βγήκε στον κήπο του Λευκού Οίκου. Οι τρεις τους παρουσίασαν εκεί το σχετικό πρότζεκτ. Κατόπιν η Ιβάνκα ανέβασε τη σέλφι στα σόσιαλ μίντια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...