368
Καθόλου χαρούμενος με την απόφαση του δικαστή ο Ντόναλντ Τραμπ | REUTERS

Ο «θείος Τραμπ “ξεγυμνώνεται”»: Με τη βούλα της Δικαιοσύνης η έκδοση του βιβλίου της ανιψιάς του

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουλίου 2020, 12:59
Καθόλου χαρούμενος με την απόφαση του δικαστή ο Ντόναλντ Τραμπ
|REUTERS

Ο «θείος Τραμπ “ξεγυμνώνεται”»: Με τη βούλα της Δικαιοσύνης η έκδοση του βιβλίου της ανιψιάς του

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουλίου 2020, 12:59

«Πράσινο φως» για την έκδοση του πολυαναμενόμενου βιβλίου (εδώ) της Μαίρης Τραμπ – ανιψιάς του Ντόναλντ Τραμπ- με σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον βίο και την πολιτεία του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ, έδωσε δικαστήριο της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο εκδοτικός οίκος Simon & Schuster μπορεί να τυπώσει και να εκδώσει χωρίς κανέναν περιορισμό το 240 σελίδων βιβλίο, όπου μεταξύ άλλων η Μαίρη Τραμπ χαρακτηρίζει τον θείο της ως «τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο του κόσμου».

Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Ιουλίου.

Ο Ρόμπερτ Τραμπ, ένας από τους αδελφούς του αμερικανού προέδρου, προσέφυγε την προηγούμενη εβδομάδα σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης για να εμποδίσει την έκδοση του βιβλίου, ισχυριζόμενος ότι παραβιάζει τη συμφωνία εμπιστευτικότητας που είχε υπογράψει η Μαίρη σε σχέση με την κληρονομιά του πατέρα τους, Φρεντ Τραμπ,

Την Τρίτη ο δικαστής Χαλ Γκρίνγουολντ είχε απαγορεύσει την κυκλοφορία του βιβλίου «Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man («Υπερβολικά πολλά και ποτέ αρκετά: Πώς η οικογένειά μου δημιούργησε τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο στον κόσμο»).

Την Τετάρτη ωστόσ, ο εφέτης Αλαν Σάινκμαν εκρινε ότι ο εκδότης «δεν έχει υπογράψει» τη συμφωνία εμπιστευτικότητας που δεσμεύει τους Τραμπ και κατά συνέπεια «ήρε» την απαγόρευση κυκλοφορίας του βιβλίου.

Η Μαίρη Τραμπ στη φωτογραφία του λογαριασμού της στο Twitter

Πρόσθεσε πάντως ότι θα αποφανθεί αργότερα για το αν η 55χρονη Μαίρη Τραμπ παραβίασε τη συμφωνία που έγινε για να μην βγουν στη φόρα τα «βρώμικα» μυστικά της οικογένειας.

Η ανηψιά του προέδρου, είναι κόρη του Φρεντ Τραμπ Τζούνιορ, του μεγαλύτερου αδελφού του Ντόναλντ, ο οποίος πέθανε το 1981 σε ηλικία 42 ετών λόγω προβλημάτων που είχε με το αλκοόλ.

Τα αδέλφια Τραμπ: Από αριστερά, ο Ρόμπερτ, η Ελίζαμπεθ, ο Φρεντ (πατέρας της Μαίρης), ο Ντόναλντ και η Μεριάν – Trump Campaign

Σε αυτό το βιβλίο διηγείται τα γεγονότα στα οποία υπήρξε μάρτυρας στο σπίτι των παππούδων της στη Νέα Υόρκη, όπου μεγάλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ με τις δύο αδελφές και τους δύο αδελφούς του.

«Περιγράφει έναν εφιάλτη τραυμάτων, καταστροφικών σχέσεων και ένα τραγικό μίγμα παραμέλησης και κακοποίησης», σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...