199
Ο Κώστας Μπακογιάννης συνάντησε την Ευαγγελία Ράβδου στο Μοναστηράκι | Facebook

Το ευχαριστώ του Κώστα Μπακογιάννη σε υπάλληλο του Δήμου Αθηναίων που παρέδωσε τσάντα με 19.000 ευρώ

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2020, 11:02
Ο Κώστας Μπακογιάννης συνάντησε την Ευαγγελία Ράβδου στο Μοναστηράκι
|Facebook

Το ευχαριστώ του Κώστα Μπακογιάννη σε υπάλληλο του Δήμου Αθηναίων που παρέδωσε τσάντα με 19.000 ευρώ

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2020, 11:02

Μία υπάλληλος στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων βρήκε την ώρα της εργασίας της στους δρόμους της πόλης μία τσάντα που περιείχε 19.000 ευρώ και μαζί με τον επόπτη συνάδελφό της την παρέδωσαν στην αστυνομία.

Το ήθος της Ευαγγελίας Ράβδου, η οποία, σύμφωνα με το thebest.gr, κατάγεται από την Αιτωλοακαρνανία, εξήρε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με ανάρτησή του στο Facebook.

«Η Ευαγγελία εργάζεται στην καθαριότητα του δήμου μας. Βρήκε μία τσάντα με 19.000 ευρώ και με τον επιστάτη συνάδελφό της, το παρέδωσαν στην αστυνομία. Στην Ευαγγελία λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ, όχι για την τσάντα, αλλά γιατί στέλνει ένα σπουδαίο μήνυμα σε όλους μας. Οτι η αξιοπρέπεια, η ανθρωπιά και ο αλληλοσεβασμός είναι τα κλειδιά για μία καλύτερη κοινωνία», έγραψε ο κ. Μπακογιάννης.

Μάλιστα, ο δήμαρχος ανήρτησε και βίντεο από τη συνάντησή του με την υπάλληλο του Δήμου Αθηναίων και τον επόπτη, στο Μοναστηράκι, όπου έδωσε και τα συγχαρητήριά του στην κυρία Ράβδου και τον κ. Μαντούβαρη. «Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και ότι μας κάνατε περήφανους. Αν μπορούσα θα σας έπαιρνα και αγκαλιά, αλλά δεν με παίρνει», είπε ο κ. Μπακογιάννης στους δύο υπαλλήλους του δήμου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...