306
Η Μέριλιν «έφυγε» άδοξα, μόλις στα 36 της χρόνια | Wikipedia

Οι τελευταίοι μήνες στη ζωή της Μέριλιν Μονρόε

Protagon Team Protagon Team 4 Απριλίου 2019, 17:10
Η Μέριλιν «έφυγε» άδοξα, μόλις στα 36 της χρόνια
|Wikipedia

Οι τελευταίοι μήνες στη ζωή της Μέριλιν Μονρόε

Protagon Team Protagon Team 4 Απριλίου 2019, 17:10

Είχε η Μέριλιν Μονρόε ερωτικό δεσμό με τον αμερικανό πρόεδρο Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι;

Και τι πραγματικά συνέβη το μοιραίο βράδυ της 5ης Αυγούστου 1962, όταν βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της, υπό μυστηριώδεις συνθήκες;

Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα στα οποία θα αποπειραθεί να απαντήσει μια νέα τηλεοπτική σειρά του BBC σχετικά με τους τελευταίους μήνες της ζωής της ηθοποιού.

Τα BBC Studios συνεργάζονται, για τις ανάγκες της σειράς, με τον συγγραφέα Νταν Σέφτον και τον παραγωγό Σάιμον Λούπτον.

Το τηλεοπτικό δράμα, με τον τίτλο «Οι τελευταίες ημέρες της Μέριλιν Μονρόε», θα βασίζεται εν μέρει στο βιβλίο του βιογράφου Κιθ Μπάντμαν «Τα τελευταία χρόνια της Μέριλιν» και θα εξερευνά τη σχέση της ηθοποιού με τους προϊσταμένους των μεγάλων στούντιο του Χόλιγουντ αλλά και τον JFK.

Σύμφωνα με το BBC, η σειρά θα πιάνει το νήμα της ζωής της αμερικανίδας ηθοποιού «εκεί όπου συναντιέται το αδυσώπητο γκλάμουρ του Χόλιγουντ του 1960 με την σκληρή, παρασκηνιακή πολιτική της Ουάσινγκτον».

Η Αν Πίβσεβιτς των BBC Studios δήλωσε ότι η σειρά θα αγγίξει «σημαντικά θέματα όπως η δύναμη, η αγάπη, η αφοσίωση και η πολιτική».

«Τόσο η επιθυμία της Mέριλιν να θεωρηθεί “σοβαρή” ηθοποιός, όσο και η διαρκής αντιπαράθεση της με τους ισχυρούς άνδρες που ελέγχουν τα χολιγουντιανά στούντιο, είναι δυστυχώς επίκαιρα σήμερα, όσο ποτέ», δήλωσε ο Σέφτον.

Δεν είναι ακόμη γνωστό ποια ηθοποιός θα υποδυθεί την Μονρόε, η οποία βρέθηκε νεκρή από την οικονόμο της στις 3:45, ξημερώματα Κυριακής 5 Αυγούστου του 1962, στο σπίτι της στο προάστιο Μπρέντγουντ του Λος Άντζελες.

Στο ένα χέρι κρατούσε το ακουστικό του τηλεφώνου ενώ δίπλα της υπήρχε ένα κενό φιαλίδιο υπνωτικών.

Ο θάνατός της αποδόθηκε σε υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών ωστόσο μέχρι σήμερα οι συνθήκες του θανάτου της παραμένουν ανεξήγητες.

Ο δεύτερος σύζυγός της, πρωταθλητής του μπέιζμπολ Τζο Ντι Μάτζιο, κατηγόρησε ευθέως το Χόλιγουντ και τους Κένεντι, ενώ ο τρίτος, ο θεατρικός συγγραφέας Άρθουρ Μίλερ, απέκλεισε το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...