232
Η φωτογραφία από το «πηγαδάκι» των τεσσαρων στα «ορεινά» της Βουλής | INTIMEnews, Ισμήνη Βλασσοπούλου

Τασούλας, Κέλλας, Φάμελλος και Πολάκης σε ένα μάλλον ασυνήθιστο «πηγαδάκι» στη Βουλή

Protagon Team Protagon Team 28 Μαρτίου 2024, 16:56
Η φωτογραφία από το «πηγαδάκι» των τεσσαρων στα «ορεινά» της Βουλής
|INTIMEnews, Ισμήνη Βλασσοπούλου

Τασούλας, Κέλλας, Φάμελλος και Πολάκης σε ένα μάλλον ασυνήθιστο «πηγαδάκι» στη Βουλή

Protagon Team Protagon Team 28 Μαρτίου 2024, 16:56

Ανάμεσα στους «πύρινους» διαξιφισμούς, τις αντιπαραθέσεις -διανθισμένες με πλήθος χαρακτηρισμών- και τα πάσης φύσεως ξεσπάσματα από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρότασης δυσπιστίας εναντίον της κυβέρνησης, ξεχώρισε μία εικόνα από τα λεγόμενα «ορεινά» των κοινοβουλευτικών εδράνων.

Η φωτογράφος του πρακτορείου INTIMEnews, Ισμήνη Βλασσοπούλου, απαθανάτισε τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα  και τον βουλευτή της ΝΔ Χρήστο Κέλλα να συζητούν  με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλο και τον βουλευτή Χανίων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Παύλο Πολάκη, σε ένα μάλλον ασυνήθιστο για το κλιμα το οποίο διεξάγεται η συζήτηση, «πηγαδάκι».

Από πηγές του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ πιθανολογείται ότι αντικείμενο της κουβέντας των τεσσάρων ανδρών ήταν το ενδεχόμενο παράτασης της συζήτησης – κάτι το οποίο άλλωστε είχε θέσει νωρίτερα ο ίδιος ο κ. Φάμελλος- έτσι ώστε  να μπορέσουν να πάρουν τον λόγο περισσότεροι βουλευτές.

Είχε προηγηθεί ανάρτηση του Παύλου Πολάκη με την οποία ενημέρωνε τους ακολούθους του ότι τελικά δεν θα μιλήσει στη Βουλή, καθώς όπως εξήγησε, είχε σειρά 138 και ο κατάλογος των ομιλητών θα σταματούσε νωρίτερα για να μιλήσουν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι και οι πολιτικοί αρχηγοί… Ενημέρωση που συνοδεύτηκε από ένα ακόμη δριμύ κατηγορώ κατά της κυβέρνησης για την υπόθεση των Τεμπών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...