686
Ο Τζο Μπάιντεν με τον Μέιτζορ | social media

Τα σκυλιά επιστρέφουν με τους Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2020, 16:40
Ο Τζο Μπάιντεν με τον Μέιτζορ
|social media

Τα σκυλιά επιστρέφουν με τους Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2020, 16:40

Το είχε επισημάνει ο Μπρους Σπρίνγκστιν, μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του, λίγες ημέρες πριν από τις αμερικανικές εκλογές, ως έναν από τους λόγους που πρέπει να ηττηθεί ο Ντόναλντ Τραμπ: Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ο Λευκός Οίκος έχει μείνει χωρίς σκύλους.

Είναι μία μακρά αμερικανική παράδοση και ο Τραμπ ήταν ο πρώτος πρόεδρος, για περισσότερα από 100 χρόνια, που δεν την ακολούθησε. Ηταν μάλιστα και θέμα διαφήμισης της εκστρατείας Μπάιντεν.


Τώρα, όμως, τα αγαπημένα τετράποδα επιστρέφουν στον Λευκό Οίκο, μιας που ο Τζο και η Τζιλ Μπάιντεν θα φέρουν μαζί τους τα δύο γερμανικά ποιμενικά τους, τον Τσαμπ και τον Μέιτζορ. Μάλιστα, ο δεύτερος θα είναι το πρώτο σκυλί που διασώθηκε από καταφύγιο, το οποίο θα ζει πλέον στην προεδρική κατοικία.

Σέλφι των Μπάιντεν με τα σκυλιά τους

Το ζεύγος Μπάιντεν είχε αγοράσει τον Τσαμπ το 2008 από εκτροφείο σκύλων, γεγονός που είχε προκαλέσει αντιδράσεις στους φιλόζωους. Ο Τσαμπ έζησε επί οκτώ χρόνια, στην Ουάσινγκτον, στην κατοικία τού τότε αντιπρόεδρου, στο Ναυτικό Αστεροσκοπείο, όπου τον Ιανουάριο θα μετακομίσει η Κάμαλα Χάρις με τον σύζυγό της.

Ο Τσαμπ και ο Μέιτζορ σε ανάρτηση της Τζιλ Μπάιντεν – Instagram

Το 2018, οι Μπάιντεν διάβασαν μία ανακοίνωση της φιλοζωικής του Ντέλαγουερ για κουτάβια γερμανικά ποιμενικά, που κάποιοι είχαν παρατήσει σε άσχημη κατάσταση και έσπευσαν να πάρουν ένα σπίτι τους. Ετσι, έγιναν οι γονείς του Μέιτζορ.

Ο Τζο Μπάιντεν σε μία τρυφερή στιγμή με τον Τσαμπ

 

View this post on Instagram

 

Build Bark Better. Happy #NationalDogDay

A post shared by Dr. Jill Biden (@drbiden) on

Ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ και η σύζυγός του φωτογραφίζονται συχνά με τους τετράποδους φίλους τους και ανεβάζουν τις φωτογραφίες στα social media, αναρτήσεις που είναι από τις πιο δημοφιλείς στους λογαριασμούς τους.

Ο Τζο και η Τζιλ Μπάιντεν με τον Τσαμπ -Instagram

Οι Ομπάμα είχαν δύο σκυλιά, τον Μπο, που τον απέκτησαν όταν βγήκε πρόεδρος ο Μπαράκ, ο οποίος το είχε υποσχεθεί στα δύο του κορίτσια, και τον Σάνι, που προστέθηκε στην οικογένεια το 2018.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...