209
Η οικογένεια του έκπτωτου βασιλιά Κωνσταντίνου στους τάφους της οικογένειας | IntimeNews

Στο Τατόι η οικογένεια του Κωνσταντίνου για να επιθεωρήσει τις ετοιμασίες

Protagon Team Protagon Team 12 Ιανουαρίου 2023, 13:57
Η οικογένεια του έκπτωτου βασιλιά Κωνσταντίνου στους τάφους της οικογένειας
|IntimeNews

Στο Τατόι η οικογένεια του Κωνσταντίνου για να επιθεωρήσει τις ετοιμασίες

Protagon Team Protagon Team 12 Ιανουαρίου 2023, 13:57

Από την στιγμή που έγινε γνωστή η απόφαση της κυβέρνησης η ταφή του έκπτωτου βασιλιά Κωνσταντίνου να πραγματοποιηθεί κοντά στους προγόνους του στο Τατόι, αρκετά συνεργεία μεταφέρθηκαν στην περιοχή για τις αναγκαίες ετοιμασίες.

Η περιοχή άλλωστε έχει υποστεί σοβαρές καταστροφές από την πυρκαγιά του Αυγούστου του 2021 ενώ για χρόνια τα όποια έργα στα βασιλικά κτήματα είχαν «παγώσει». Τώρα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, γίνονται αρκετές εργασίες καλλωπισμού της περιοχής, οι οποίες ξεκίνησαν παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη.

Το πρωί της Πέμπτης τα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος έφτασαν στα άλλοτε βασιλικά κτήματα, συνοδεία αστυνομικής δύναμης, και η κεντρική πύλη του κτήματος έκλεισε σε κάμερες και δημοσιογράφους προκειμένου να επιθεωρήσουν ανενόχλητοι τον χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Τατόι έφτασαν πρώτοι η σύζυγος του εκλιπόντος Άννα-Μαρία, ο γιος του Νικόλαος με τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάντνικ, ο μικρότερος γιος του Φίλιππος, καθώς και η βασιλομήτωρ της Ισπανίας Σοφία.

Ο έκπτωτος βασιλιάς, μετά την εξόδιο ακολουθία, που θα ψαλεί στη Μητρόπολη Αθηνών, θα ταφεί δίπλα στους γονείς του, στον πατέρα του Παύλο (1964) και στη μητέρα του Φρειδερίκη (1981).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...