193
Υστατος αποχαιρετισμός σε μια σπουδαία ηθοποιό | IntimeNews

Στα λευκά το τελευταίο «αντίο» στη Μαίρη Χρονοπούλου

Protagon Team Protagon Team 13 Οκτωβρίου 2023, 17:10
Υστατος αποχαιρετισμός σε μια σπουδαία ηθοποιό
|IntimeNews

Στα λευκά το τελευταίο «αντίο» στη Μαίρη Χρονοπούλου

Protagon Team Protagon Team 13 Οκτωβρίου 2023, 17:10

Ηταν μία δική της επιθυμία που δεν θα μπορούσε να μην πραγματοποιηθεί. Η Μαίρη Χρονοπούλου, μια από τις πιο λαμπερές ηθοποιούς της χρυσής εποχής για τον ελληνικό κινηματογράφο, είχε ζητήσει οι φίλοι της να φτάσουν στην κηδεία της φορώντας λευκά ρούχα.

Μάκης Δελλαπόρτας και Σπύρος Μπιμπίλας με λευκά ρούχα όπως ακριβώς επιθυμούσε η Μαίρη Χρονοπούλου

Ετσι και έγινε. Η σορός της ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών, έφτασε στο σπίτι της στην Παιανία μετά τις 11:30, με τους φίλους της να βρίσκονται εκεί. Μάλιστα, σύμφωνα με την επιθυμία της, είχε τοποθετηθεί catering πλάι στην πισίνα, με καφέ, αναψυκτικά και γλυκίσματα για τους φίλους της.

Η σορός παρέμεινε στο σπίτι μέχρι τις 14:00, προτού μεταφερθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας. Στις 15:30 έγινε αποχαιρετισμός στην αίθουσα του αποτεφρωτηρίου και στις 16:25 παραλαβή της σορού προς αποτέφρωση.

Ο καλός φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, Μάκης Δελαπόρτας, δήλωσε στις κάμερες: «Κάθε φορά που η Μαίρη ξεκινούσε να μου μιλάει για όλα αυτά, της άλλαζα κουβέντα, γιατί δεν αντέχουν όλοι οι άνθρωποι αυτές τις καταστάσεις. Εγώ προσωπικά, δεν αντέχω. Μου είναι και τώρα πάρα πολύ δύσκολο που έρχομαι εδώ τελευταία φορά».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...