188
Η Σοφία Κοκοσαλάκη «έφυγε» πρόωρα σε ηλικία 47 ετών νικημένη από τον καρκίνο | ΑΡ

Σοφία Κοκοσαλάκη – «Ηταν καρκίνος με καλπάζοντα ρυθμό, μέσα σε δύο μήνες»

Protagon Team Protagon Team 15 Οκτωβρίου 2019, 11:53
Η Σοφία Κοκοσαλάκη «έφυγε» πρόωρα σε ηλικία 47 ετών νικημένη από τον καρκίνο
|ΑΡ

Σοφία Κοκοσαλάκη – «Ηταν καρκίνος με καλπάζοντα ρυθμό, μέσα σε δύο μήνες»

Protagon Team Protagon Team 15 Οκτωβρίου 2019, 11:53

Για τον αδόκητο θάνατο της Σοφίας Κοκοσαλάκη κλήθηκε να μιλήσει σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον Αlpha, o σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας.

«Λέγαμε το όνομά της  και νιώθαμε υπερηφάνεια», περιέγραψε για το αποτύπωμα που είχε αφήσει με τη δουλειά της η Σοφία Κοκοσαλάκη στο εξωτερικό, κάνοντας ειδική αναφορά στην τεράστια παρακαταθήκη που αφήνει πίσω της.

Η Σοφία Κοκοσαλάκη και ο Βασίλης Ζούλιας

«Την γνώριζα από την εποχή που είχε ξεκινήσει με το styling, μετά έφυγε πολύ γρήγορα στο εξωτερικό και έκανε μια τεράστια καριέρα έξω. Πάντα λέγαμε το όνομα της με υπερηφάνεια, η δική μας Σοφία Κοκοσαλάκη. Είχαμε να δούμε τέτοια ντραπέ από την εποχή της Μαντάμ Γκρε και σίγουρα θα σπουδάζονται στα σχολεία. Έχει αφήσει μια τεράστια παρακαταθήκη», ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Ζούλιας στην πρωινή εκπομπή του Αlpha.

«Δούλευε πολύ με τα χέρια της και τελευταία έφτιαχνε υπέροχα κοσμήματα», πρόσθεσε και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της σχεδιάστριας.

«Ούτε καν ήξερε. Ηταν καρκίνος με καλπάζοντα ρυθμό, μέσα σε δύο μήνες. Γι’ αυτό και δεν ήξερε κανείς τίποτα», ανέφερε από την πλευρά της η παρουσιάστρια της εκπομπής Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...