224
Ο Γιάννης Σγουρός σε μία από τις βραβεύσεις της βραδιάς | Γραφείο Τύπου

Σγουρός: Η αναγέννηση της Περιφέρειας Αττικής ξεκινά από τον Πειραιά

Protagon Team Protagon Team 18 Φεβρουαρίου 2019, 14:59
Ο Γιάννης Σγουρός σε μία από τις βραβεύσεις της βραδιάς
|Γραφείο Τύπου

Σγουρός: Η αναγέννηση της Περιφέρειας Αττικής ξεκινά από τον Πειραιά

Protagon Team Protagon Team 18 Φεβρουαρίου 2019, 14:59

Μετά από πέντε χρόνια υστέρησης, είμαστε έτοιμοι να επαναφέρουμε στην Αττική την κανονικότητα, τόνισε ο υποψήφιος περιεφερειάρχης Γιάννης Σγουρός κατά τη κοπή της πίτας της παράταξης του την Κυριακή στον Πειραιά, στο κτίριο του ΕΒΕΠ.

«Τα διαπιστευτήριά μας δεν είναι, όπως των άλλων υποψηφίων, η κομματική μας ταυτότητα, αλλά το έργο μας. Η οικονομική μας διαχείριση, τα έργα που υλοποιήσαμε, οι Κοινοτικοί Πόροι που απορροφήθηκαν και κυρίως το ήθος της πολιτικής μας δεν αμφισβητούνται», ανέφερε στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Σγουρός δίνοντας το σύνθημα αναγέννησης της Περιφέρειας Αττικής.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων της πόλης, όπως οι πρόεδροι του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Βασίλης Κορκίδης, και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Ανδριανός Μιχάλαρος, προσωπικοτήτες όπως ο πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης Αθήνας και πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ Κρις Σπύρου, ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης από τον ευρύτερο Πειραιά, πρώην βουλευτές και υπουργοί.

Στο πλαίσιο της κοπής της πίτας η Παράταξη «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» βράβευσε σημαντικές προσωπικότητες για την προσφορά τους στα κοινά του ευρύτερου Πειραιά και όχι μόνο. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής – Πειραιώς και Νήσων για την προσφορά τους στη διάσωση της ανθρώπινης ζωής, ο Στέφανος Μίλεσης ιστοριοδίφης του Πειραιά και ο Ανδρέας Μελιδώνης, Παθολόγος-Διαβητολόγος, Συντονιστής – Διευθυντής Α’ Παθολογικής Κλινικής – Διαβητολογικού Κέντρου, Γ.Ν.Π. Τζάνειου για την προσφορά του στο χώρο της υγείας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...