155
Συνεργεία του Δήμου Θεσσαλονίκης προχώρησαν στο σφράγισμα του χώρου που θα μείνει κλειστός για 14 ημέρες | Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Σφραγίστηκε η Νέα Παραλία στη Θεσσαλονίκη

Protagon Team Protagon Team 31 Μαρτίου 2020, 15:20
Συνεργεία του Δήμου Θεσσαλονίκης προχώρησαν στο σφράγισμα του χώρου που θα μείνει κλειστός για 14 ημέρες
|Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Σφραγίστηκε η Νέα Παραλία στη Θεσσαλονίκη

Protagon Team Protagon Team 31 Μαρτίου 2020, 15:20

Λιγότερο από 24 ώρες μετά τις εικόνες πολυκοσμίας στην Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης και αφού κινητοποιήθηκαν οι Αρχές της πόλης, ο χώρος σφραγίστηκε για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού.

Από τις 14:00 της Τρίτης άρχισε να ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας, η οποία θα διατηρηθεί για 14 ημέρες, εκτός αν αποφασιστεί νέα παράταση.

Τις καθημερινές ο χώρος θα είναι κλειστός από τις 14:00 έως τις 08:00 το επόμενο πρωί. Τα Σαββατοκύριακα ο χώρος θα είναι κλειστός όλο το 24ωρο.

Από νωρίς την Τρίτη συνεργεία του Δήμου Θεσσαλονίκης και αστυνομικοί έστηναν κιγκλιδώματα και σχοινιά στα σημεία πρόσβασης από το άγαλμα του Βότση έως το Μέγαρο Μουσικής.

Αρχικά, για σήμερα Τρίτη, θα ενημερώνονται οι πολίτες για την απαγόρευση της κυκλοφορίας, ανεξαρτήτως εάν έχουν έγγραφη βεβαίωση ή έχουν στείλει sms στο 130333, ενώ από αύριο Τετάρτη, θα κόβονται πρόστιμα ύψους 150 ευρώ σε όσους επιχειρήσουν να παραβούν την εφαρμογή του μέτρου

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...