194
Τίτλοι τέλους για την Primera Air | Facebook

Πτώχευση-βόμβα: εγκλωβισμένοι τουρίστες στα Χανιά ψάχνουν πώς θα φύγουν

Protagon Team Protagon Team 2 Οκτωβρίου 2018, 14:08
Τίτλοι τέλους για την Primera Air
|Facebook

Πτώχευση-βόμβα: εγκλωβισμένοι τουρίστες στα Χανιά ψάχνουν πώς θα φύγουν

Protagon Team Protagon Team 2 Οκτωβρίου 2018, 14:08

Την αναστολή λειτουργίας της, λόγω πτώχευσης, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία Primera Air, με πυκνό πτητικό πρόγραμμα και στην Ελλάδα σε προορισμούς όπως η Κρήτη, η Ρόδος, η Πελοπόννησος, η Κως, η Ζάκυνθος, αλλά και η Αθήνα.

Η Primera Air Nordic και η Primera Air Scandinavia υπέβαλαν αίτηση πτώχευσης την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, με αποτέλεσμα την πλήρη αναστολή λειτουργίας τους.

Dear Customers,With a great regret, we must inform you that Primera Air will cease all operations on the midnight of…

Geplaatst door Primera Air op Maandag 1 oktober 2018

Με μεγάλη λύπη, σας ενημερώνουμε ότι Primera Air σταματά κάθε δραστηριότητα από τα μεσάνυχτα της 1ης Οκτωβρίου 2018 και μπαίνει σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης, έπειτα από 14 χρόνια λειτουργίας, αναφέρει το μήνυμα των υπεθύνων της εταιρείας προς του πελάτες της.

Πρόκειται, τονίζεται, για μία θλιβερή ημέρα για όλους τους υπαλλήλους και τους επιβάτες της Primera Air και εξηγούνται οι λόγοι για τους οποίους η αεροπορική εταιρεία υποχρεώθηκε να οδηγηθεί στη λύση της πτώχευσης.

Λόγω της αιφνίδιας αυτής εξέλιξης, περίπου 400 τουρίστες  οι οποίοι επρόκειτο να αναχωρήσουν από τα Χανιά με πτήσεις της Primera Air, έμειναν εγκλωβισμένοι το βράδυ της Δευτέρας στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης», αναζητώντας άλλους τρόπους επιστροφής στις πατρίδες τους, ενώ ανάλογο πρόβλημα δημιουργήθηκε και στην Ζάκυνθο.

Αλλοι τόσοι ταξίδευαν -ακριβώς την ώρα της ανακοίνωση της εταιρείας για την αναστολή λειτουργίας της- προς τα Χανιά.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...