157
Ο Δημήτρης Τσιόρδας με τον Σταύρο Θεοδωράκη | ΙΝΤΙΜΕnews

Ποτάμι: Αν φύγει ο Καμμένος, πάμε σε εκλογές

Protagon Team Protagon Team 6 Ιανουαρίου 2019, 14:19
Ο Δημήτρης Τσιόρδας με τον Σταύρο Θεοδωράκη
|ΙΝΤΙΜΕnews

Ποτάμι: Αν φύγει ο Καμμένος, πάμε σε εκλογές

Protagon Team Protagon Team 6 Ιανουαρίου 2019, 14:19

Υπό το φως των νέων οργισμένων δηλώσεων Καμμένου και την προαναγγελία εξελίξεων στο εσωτερικό της συγκυβέρνησης, ο Δημήτρης Τσιόδρας υπενθύμισε την πάγια θέση του Ποταμιού, απορρίπτοντας τα σενάρια που συντηρούν στο Μαξίμου περί κυβέρνησης ανοχής.

«Αν οι ΑΝΕΛ αποχωρήσουν από την κυβερνητική πλειοψηφία, η χώρα πρέπει να πάει σε εκλογές. Κυβέρνηση μειοψηφίας δεν μπορεί να υπάρξει», ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος του Ποταμιού, ξεκόβοντας κάθε συζήτηση για παράταση του βίου της κυβέρνησης Τσίπρα μετάτην αποχώρηση Καμμένου.

Θεοδωράκης: Τρέπονται σε φυγή οι καλικάντζαροι

Με αφορμή τον εορτασμό των Θεοφανείων, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σημείωσε με νόημα πως σήμερα,  σύμφωνα με την παράδοση, είναι η μέρα που διώχνουμε τα δαιμόνια και τρέπονται σε φυγή οι καλικάντζαροι.

«Και τα κακά δαιμόνια της χώρας μετά από τόσα χρόνια ταλαιπωρίας και κρίσης παραμένουν ο διχασμός, ο λαϊκισμός, ο εθνικισμός, η στασιμότητα.

Για να δούμε την Ελλάδα αλλιώς, αυτά πρέπει να νικήσουμε. Με τόλμη και σωφροσύνη. Καλή φώτιση σε όλους μας», κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Θεοδωράκης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...