171
Ο Θάνος Καληώρας δίπλα στον Γιάννη Σγουρό | .

Ο Θάνος Καληώρας υποψήφιος με την παράταξη του Σγουρού

Protagon Team 18 Μαρτίου 2019, 15:58
Ο Θάνος Καληώρας δίπλα στον Γιάννη Σγουρό
|.

Ο Θάνος Καληώρας υποψήφιος με την παράταξη του Σγουρού

Protagon Team Protagon Team 18 Μαρτίου 2019, 15:58

Μια σημαντική υποψηφιότητα από τον χώρο της τέχνης ανακοίνωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός. Πρόκειται για τον δημοφιλή ηθοποιό Θάνο Καληώρα, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

Ο Θάνος Καληώρας είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου με το οποίο συμμετείχε επί δεκαετία σε ρόλους της Αρχαίας Τραγωδίας και Κωμωδίας σε Επίδαυρο, Ηρώδειο καθώς επίσης και σε ρόλους κλασικού ρεπερτορίου, νεοελληνικών έργων.

Εχει συμμετάσχει σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις, μιούζικαλ και επιθεωρήσεις με μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα του χώρου, όπως η Ξένια Καλογεροπούλου, ο Βασίλης Διαμαντόπουλος, ο Πέτρος Φυσσούν, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Ηλίας Λογοθέτης, ο Κώστας Καζάκος, ο Κώστας Βουτσάς.

Στην τηλεόραση πρωταγωνίστησε σε δεκάδες θεατρικά στην ΕΤ1, καθώς επίσης και σε τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων: «Σταύρωση χωρίς Ανάσταση», «Μια γυναίκα από το παρελθόν», «Μέρες οργής», «Η έκτη εντολή», «Η Δίκη», «Ιστορία γραμμένη με νότες» κ.α.

Έχει διατελέσει Νομαρχιακός Σύμβουλος Πειραιά και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής με πλούσια δράση στον τομέα του πολιτισμού.

Ο κ. Σγουρός τον καλωσόρισε στην παράταξη «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...