283
Το τηλεφώνημα στον Πέτρο Φιλιππίδη για το τέλος της συνεργασίας του στην τηλεοπτική σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» λέγεται ότι κράτησε μόλις πέντε λεπτά και τώρα «κόβονται» και οι επαναλήψεις παλαιότερων σειρών στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει | YouTube

Πέτρος Φιλιππίδης: Με υπόμνημα η απάντηση στις καταγγελίες – Τέλος και οι επαναλήψεις των σειρών του

Protagon Team Protagon Team 16 Φεβρουαρίου 2021, 12:41
Το τηλεφώνημα στον Πέτρο Φιλιππίδη για το τέλος της συνεργασίας του στην τηλεοπτική σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» λέγεται ότι κράτησε μόλις πέντε λεπτά και τώρα «κόβονται» και οι επαναλήψεις παλαιότερων σειρών στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει
|YouTube

Πέτρος Φιλιππίδης: Με υπόμνημα η απάντηση στις καταγγελίες – Τέλος και οι επαναλήψεις των σειρών του

Protagon Team Protagon Team 16 Φεβρουαρίου 2021, 12:41

Ρersona non grata πια σε τηλεόραση, θέατρο, αλλά και τον χώρο της διαφήμισης, ο Πέτρος Φιλιππίδης παραμένει σε «κατ’ οίκον απομόνωση» στο Ψυχικό, ετοιμάζοντας την απάντησή του στις καταγγελίες που έχουν υποβάλει επισήμως εις βάρος του στο ΣΕΗ οι ηθοποιοί Αννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη και Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Ο φάκελος των εν λόγω καταγγελιών σεξουαλικής παρενόχλησης και εκφοβισμού στον χώρο εργασίας βρίσκονται ήδη στα χέρια των νομικών του συμβούλων οι οποίοι και θα τον κατευθύνουν, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο θα απαντήσει. Ολα δείχνουν ότι ο ίδιος ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν πρόκειται να εμφανιστεί στο Πειθαρχικό του ΣΕΗ, αλλά θα υποβάλει υπόμνημα.

Πέρα όμως από τις καταγγελίες των τριών ηθοποιών εναντίον του, φέρεται να υπάρχουν και άλλες που δεν έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας, με τις σχετικές πληροφορίες να κάνουν λόγο ακόμα και για  διψήφιο αριθμό!

Σε αυτές προστέθηκε εσχάτως (την περασμένη Παρασκευή) και μια νέα καταγγελία γυναίκας ηθοποιού για απόπειρα βιασμού από τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Εν τω μεταξύ το «μαρτύριο» της… αποκαθήλωσης συνεχίζεται, καθώς μετά την αποπομπή του από το σίριαλ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» στην ΕΡΤ, την ολοκληρωτική του κατάρρευση στο θέατρο με το πρόωρο τέλος παραστάσεων στις οποίες πρωταγωνιστούσε ή σκηνοθετούσε και τη λήξη της συνεργασίας με τον θεατρικό επιχειρηματία Κάρολο Παυλάκη, αλλά και τη διακοπή του διαφημιστικού σποτ της DIGEA (με τον ίδιο κεντρικό πρόσωπο της καμπάνια), την ίδια τύχη φέρεται να έχουν και οι επαναλήψεις των τηλεοπτικών σειρών στις οποίες έχει παίξει κατά καιρούς («50 – 50», «Λάκης ο Γλυκούλης» κ.ά.).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος», όλα τα κανάλια που φιλοξένησαν σειρές με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη φέρεται να είναι αποφασισμένα να μην τις προβάλουν ξανά ως επαναλήψεις – κατά τη συνήθη πρακτική κάλυψης κενών στο τηλεοπτικό τους πρόγραμμα.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...