1156
Η σέλφι που έκανε θραύση στην Ιταλία: ο ανυποψίαστος Σαλβίνι χαμογελάει στον φακό ενώ πίσω του η Γκάια και η Ματίλντε φιλιούνται | instagram

Ολος ο κόσμος τρολάρει τον Σαλβίνι για την «λεσβιακή σέλφι»

Protagon Team Protagon Team 10 Μαΐου 2019, 07:10
Η σέλφι που έκανε θραύση στην Ιταλία: ο ανυποψίαστος Σαλβίνι χαμογελάει στον φακό ενώ πίσω του η Γκάια και η Ματίλντε φιλιούνται
|instagram

Ολος ο κόσμος τρολάρει τον Σαλβίνι για την «λεσβιακή σέλφι»

Protagon Team Protagon Team 10 Μαΐου 2019, 07:10

Τον Ματέο Σαλβίνι στην Ιταλία τον φωνάζουν κοροϊδευτικά… Selfini (Σελφίνι), καθώς είναι γνωστή η εμμονή του ηγέτη της Λέγκας να βγάζει σέλφι με οπαδούς του, όπου σταθεί και όπου βρεθεί.

Ωστόσο, αυτή η συνήθεια του τείνει να του γυρίσει μπούμερανγκ και αφορμή γι’ αυτό στάθηκε ένα πρόσφατο περιστατικό.

Ο Σαλβίνι, γνωστός για την ρητορική και ιδεολογία του κατά ων LGBT, βρισκόταν στην Καλτανισέτα της Σικελίας για να πάρει μέρος σε προεκλογική ομιλία του υποψηφίου της Λέγκας για την δημαρχία της πόλης, Οσκαρ Αϊέλο.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας φέρεται να παρότρυνε τον κόσμο να βγάλει φωτογραφίες μαζί του μετά την ομιλία του και δυο κορίτσια αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν για τις απόψεις που πρεσβεύει με τον τρόπο αυτό.

Η Γκάια Παρίζι και η φίλη της Mατίλντε, αποφάσισαν να «χαλάσουν» τη σέλφι με τον Σαλβίνι ο οποίος μάλλον πίστευε πως φωτογραφιζόταν μαζί με δύο θερμές υποστηρίκτριές του.

Ωστόσο, αντί απλά να ποζάρουν δίπλα του, φιλήθηκαν στο στόμα!

Η εικόνα και το βίντεο με το λεσβιακό φιλί έγιναν viral και εμφανίστηκαν σε όλα τα μεγάλα ιταλικά ΜΜΕ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ciao amico @matteosalviniofficial

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gaia Parisi (@gaiaparr) στις

Τη φωτογραφία του φιλιού ανέβασε στο instagram της η μία από τις κοπέλες, έγινε viral όμως όταν την ανέβασε στο λογαριασμό του στο Facebook ο ιταλός ακτιβιστής Μάρκο Φουρφάρο, γράφοντας: «Η αγάπη νικά το μίσος με 3-0. Υπέρτατο τρολάρισμα του Σαλβίνι. Τα «σπάτε» Γκάια και Ματίλντε».

Πολλοί γκέι χρήστες των σόσιαλ μίντια έσπευσαν να αναπαράξουν με την τεχνική του φότοσοπ το φιλί αυτό, περνώντας το δικό τους μήνυμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Povero Capitano ☹️. (opera del maestro @zilianiluca1988) #pinguinitatticinucleari #pride #indie #bacio #meme #2019 #music #guitar #salvini

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicola Buttafuoco (@superbuttagram) στις

Ωστόσο, το «τρολάρισμα» κατά του ομοφοβικού Σαλβίνι συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό, με πολλούς μάλιστα να βγάζουν σέλφι μαζί του, απευθύνοντας ερωτήσεις πολιτικής φύσεως στον ηγέτη της Λέγκας: στο Σαλέρνο, νότια της Νάπολης, ένας νεαρός άνδρας φωτογραφήθηκε μαζί του, ρωτώντας ταυτόχρονα τον Σαλβίνι «Τι γίνεται με εκείνα τα 49 εκατομμύρια ευρώ;» – μια ευθεία αναφορά στο ποσό του λεγόμενου «θησαυρού της Κοιλάδας του Πάδου», δηλαδή τα χρήματα από χρηματοδοτήσεις της περιόδου 2008 – 2010, σχετιζόμενα με καταχρήσεις για τις οποίες επιβλήθηκαν δικαστικές ποινές στην τότε κομματική ηγεσία, τον Ουμπέρτο Μπόσι, αλλά και στον ταμία της Λέγκας την περίοδο 2010 – 2012.

Ο Σαλβίνι φυσικά έμεινε… «κάγκελο».

Ο άντρας δημοσίευσε το βίντεο στο Διαδίκτυο όπου έγινε viral σε όλη την Ιταλία.

Ακολούθησε μια δεύτερη συνάντηση του σε μια πόλη του ιταλικού Νότου με την Βαλεντίνα Σεστίτο η οποία, αφού φωτογραφήθηκε μαζί του, τον ρώτησε (αναφερόμενη σε παλιότερες, ρατσιστικές του δηλώσεις για τους «κατώτερους» νότιους Ιταλούς) «Λοιπόν, κύριε Σαλβίνι, δεν είμαστε πλέον βλαχαδερά;»

Η ερώτησή της Σεστίτο έκανε τον Σαλβίνι να χάσει την ψυχραιμία του και να ζητήσει από έναν βοηθό του να πάρει το κινητό της και να σβήσει το επίμαχο βίντεο.

Όντως, το τηλέφωνο κατασχέθηκε προσωρινά, αλλά στη συνέχεια παραδόθηκε πίσω, επιτρέποντας την προβολή του βίντεο στο Διαδίκτυο.

Ασφαλώς, αυτοί που τρίβουν τα χέρια τους με όλην αυτή την… ιλαροτραγωδία του Σαλβίνι, είναι οι πολιτικοί του αντίπαλοι, όπως ο τέως πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, ο οποίος έσπευσε να τον κατακεραυνώσει λέγοντας «Όπως βλέπετε και από αυτό το βίντεο, οι σέλφι αρχίζουν να ξεφεύγουν από τον έλεγχο του Σαλβίνι».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...