186
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος κατηφής μεν, αισιόδοξος δε | INTIMEnews

Ο Τσακαλώτος λέει «I’ll be back» και συμβουλεύει τους πολίτες να κοιτάξουν τον καθρέφτη

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουλίου 2019, 21:08
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος κατηφής μεν, αισιόδοξος δε
|INTIMEnews

Ο Τσακαλώτος λέει «I’ll be back» και συμβουλεύει τους πολίτες να κοιτάξουν τον καθρέφτη

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουλίου 2019, 21:08

Θέλοντας να πείσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπέστη καμία στρατηγική ήττα παρά τις προσδοκίες των αντιπάλων του, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δήλωσε περήφανος και συνάμα αισιόδοξος ότι το κόμμα του θα επιστρέψει κάποτε στην εξουσία, ενώ όπως και ο «σύντροφος» Κατρούγκαλος, πρόσθεσε και ολίγον από Σάντσεθ στην αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.

«Υποτιμήσαμε το αντισύριζα μέτωπο», είπε για τα αίτια της ήττας, χωρίς να διστάσει και αυτός να κάνει μία αυθαίρετη αντιστοίχιση του εκλογικού ποσοστού του ΣΥΡΙΖΑ με αυτό που έλαβε ο σημερινός πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ.

«Εχω ανάμεικτα συναισθήματα. Θα επιστρέψουμε. Είμαι περήφανος», δήλωσε στην ΕΡΤ1 ο απερχόμενος υπουργός Οικονομικών στο πρώτο του σχόλιο για το αποτέλεσμα.

«Ο κόσμος που μας ψήφισε να ξέρει ότι αυτό το ποσοστό είναι ότι πήρε ο Σάντσεθ. Ο κόσμος μας πρέπει να είναι περήφανος που μας ψήφισε, κάναμε πάρα πολλά πράγματα. Υποτιμήσαμε το αντισύριζα μέτωπο», υποστήριξε, επιφυλάσσοντας και μία συμβουλή προς τους πολίτες που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία.

«Οταν ο κόσμος θα υποφέρει από τη ΝΔ, τότε να κοιτάξουν το πρόσωπο τους στον καθρέφτη», ήταν προτροπή του κ. Τσακαλώτου που έδειξε και αυτός με τη σειρά του να αδυνατεί να αντιληφθεί το πραγματικό μήνυμα της κάλπης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...