242
Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος στην κεντρική συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στον Πειραιά πριν από τις ευρωεκλογές | INTIMEnews

O Λυμπερόπουλος υμνεί το έργο ΣΥΡΙΖΑ και προειδοποιεί την επόμενη κυβέρνηση

Protagon Team Protagon Team 31 Μαΐου 2019, 14:29
Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος στην κεντρική συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στον Πειραιά πριν από τις ευρωεκλογές
|INTIMEnews

O Λυμπερόπουλος υμνεί το έργο ΣΥΡΙΖΑ και προειδοποιεί την επόμενη κυβέρνηση

Protagon Team Protagon Team 31 Μαΐου 2019, 14:29

Προ εβδομάδων ο Χρήστος Σπίρτζης είχε προτρέψει τους ταξιτζήδες να μετατρέψουν τα ταξί τους σε εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα ο συνδικαλιστικός τους φορέας δείχνει να ανταποκρίνεται, με τον πλέον σαφή και εκδηλωτικό τρόπο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε  το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Αττικής, αφού χαιρετίζει τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης υπέρ του κλάδου τα τελευταία τέσσερα χρόνια, απευθύνει προειδοποίηση και στην επόμενη που θα αναδειχθεί από την κάλπη της 7ης Ιουλίου.

Το μήνυμα που στέλνει ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ δεν επιδέχεται «μετάφρασης». Οπως υπογραμμίζει, το νομοθετικό έργο που παρήχθη την τελευταία τετραετία, δηλ. αυτή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ «αποκατέστησε το μεγαλύτερο μέρος των αδικιών που είχαν επιβάλλει οι μνημονιακές πολιτικές των δανειστών και εφήρμοσαν οι εκπρόσωποί τους στην Ελλάδα» (σ.σ. μία σαφή αιχμή για τους προκατόχους του Αλέξη Τσίπρα).

«Κανένας φόβος λοιπόν. Αποκτήσαμε με αίμα και ιδρώτα το ταξί μας και δεν το χαρίζουμε, ούτε το ξεπουλάμε σε κανέναν», διαλαλεί, για να στείλει και την προειδοποίησή του στην κυβέρνηση που θα σχηματιστεί μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου:  «Οποια κυβέρνηση προκύψει από τις προσεχείς εθνικές εκλογές είναι υποχρεωμένη να συμβιβαστεί με το ευρωπαϊκό δίκαιο και την προσαρμοσμένη σε αυτό ισχύουσα ελληνική νομοθεσία για τις επιβατικές μεταφορές».

Η ανακοίνωση κλείνει με τη σημείωση οτι «η θέση του κλάδου είναι γνωστή εδώ και πολύ καιρό και εκφράζει όχι μόνο τον Λυμπερόπουλο αλλά την συντριπτική πλειοψηφία» των  ταξιτζήδων…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...