253
O Πολ Ευμορφίδης (ξεχωρίζει...) όπως εμφανίστηκε στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/POOL / ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ/ CreativeProtagon

Ο Ευμορφίδης επιμένει: «Τι κακό έχουν τα σανδάλια; Εχεις δει κανέναν αρχαίο Ελληνα να φοράει παπούτσια;»

Protagon Team Protagon Team 3 Νοεμβρίου 2022, 13:47
O Πολ Ευμορφίδης (ξεχωρίζει...) όπως εμφανίστηκε στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/POOL / ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ/ CreativeProtagon

Ο Ευμορφίδης επιμένει: «Τι κακό έχουν τα σανδάλια; Εχεις δει κανέναν αρχαίο Ελληνα να φοράει παπούτσια;»

Protagon Team Protagon Team 3 Νοεμβρίου 2022, 13:47

Tην απόφασή του να μην σεβαστεί κανένα ενδυματολογικό πρωτόκολλο και να εμφανιστεί στο Προεδρικό Μέγαρο στη δεξίωση προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας, φορώντας… πέδιλα μεταξύ άλλων, υπερασπίστηκε ο επιχειρηματίας Πολ Ευμορφίδης.

Ο ιδιοκτήτης της Coco-mat μίλησε την Πέμπτη στον ΣΚΑΪ, όχι όμως σε ενημερωτική εκπομπή αλλά σε αυτήν που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά, «Το Πρωινό μας» –έχει και αυτό τη σημασία του.

Και είπε: «Τι κακό έχουν τα σανδάλια; Έχεις δει κανέναν αρχαίο Ελληνα να φοράει παπούτσια; Όλοι σανδάλια φορούσαν» ανέφερε χαρακτηριστικά, χωρίς πάντως να διευκρινίσει αν ο ίδιος όντως έχει δει κάποιον αρχαίο Ελληνα ή αν αυτοί φορούσαν παντελόνια και πουκάμισα, τα οποία επίσης φορούσε στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο κ. Ευμορφίδης επέμεινε ότι τα σανδάλια που φόρεσε σε καμία περίπτωση δεν σημαίνουν έλλειψη σεβασμού –μολονότι η πρόσκληση που έλαβε και απεδέχθη όριζε σαφώς ενδυματολογικό κώδικα.

Συνεχίζοντας τη συνέντευξη και ζητώντας να του απευθύνονται στον ενικό – «γιατί ο πληθυντικός είναι αγένεια», όπως είπε – σχολίασε τα αθλητικά παπούτσια του ρεπόρτερ, που όπως τόνισε δεν είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

«Με αυτά τα παπούτσια έχεις πάει σε καμία χωματερή; Να πας για να μου πεις αν θα τα ξαναγοράσεις. Θέλαμε να φυτέψουμε δέντρα στη χωματερή της Σπάρτης. Ανοίξαμε τρύπες για να βγαίνει το μεθάνιο και από εκείνη την ημέρα σκέφτομαι, αν θα ξαναφορέσω παπούτσια σαν τα δικά σου. Ετσι και τα βγάλεις θα φύγουμε όλοι από εδώ. Δεν είναι σαν τα δικά μου από τη Λάρισα, με βαμβάκι. Να μην φοράς παπούτσια που μολύνουν το περιβάλλον» είπε ο κ. Ευμορφίδης…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...