554
Η Ντέμι Μουρ, άκρως γοητευτική και στα 56 της χρόνια | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ντέμι Μουρ: «Με βίασαν στα 15 μου, απέβαλα στα 42 μου»

Protagon Team Protagon Team 14 Σεπτεμβρίου 2019, 09:30
Η Ντέμι Μουρ, άκρως γοητευτική και στα 56 της χρόνια
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ντέμι Μουρ: «Με βίασαν στα 15 μου, απέβαλα στα 42 μου»

Protagon Team Protagon Team 14 Σεπτεμβρίου 2019, 09:30

Σε απόσπασμα από την επερχόμενη έκδοση με τα απομνημονεύματα της, τα οποία εξασφάλισαν οι New York Times, η Ντέμι Μουρ αποκαλύπτει σοκαριστικές πληροφορίες για τη ζωή της και στιγμές που «φλέρταρε» με την κατάθλιψη και τα ναρκωτικά.

Η σταρ εκμυστηρεύεται στο «Inside Out» – όπως είναι ο τίτλος του βιβλίου – ότι στα 15 της χρόνια έπεσε θύμα βιασμού, ενώ 27 χρόνια μετά βυθίστηκε στα ναρκωτικά και το αλκοόλ όταν απέβαλε το μωρό που περίμενε με τον Άστον Κούτσερ.

Η 56χρονη ηθοποιός, που ξεκίνησε να γράφει τα απομνημονεύματά της πριν από δύο χρόνια με τη βοήθεια της αρθρογράφου του New Yorker, Άριελ Λέβι, αποφάσισε όπως λέει να αφήσει στο βιβλίο και τις πιο προσωπικές της στιγμές, όσο σκοτεινές και αν ήταν.

«Δεν υπάρχει κάτι να προστατεύσω», έγραψε η Μουρ, που αρχίζει αποκαλύπτοντας τί ήταν αυτό που κατέστρεψε την παιδική της ηλικία.

Όπως γράφει, οι χίπηδες γονείς της ταξίδευαν σε ολόκληρη τη χώρα και έπαιρναν ναρκωτικά ενώ συχνά καυγάδιζαν άσχημα μπροστά της.

Ωστόσο η στιγμή που της κατέστρεψε όλη της την παιδικότητα ήταν την ημέρα που έπρεπε να βγάλει, έφηβη ούσα, από το στόμα της μητέρας της δεκάδες χάπια προκειμένου αυτή να μην πεθάνει από υπερβολική δόση.

Η Μουρ αποκαλύπτει πως στα 15 της χρόνια έπεσε θύμα βιασμού – χωρίς να κατονομάζει τον δράστη – ενώ έφυγε από το σπίτι της στα 16 της χρόνια για να συγκατοικήσει με έναν κιθαρίστα, τον ρόκερ Φρέντι Μουρ, τον οποίο μετά παντρεύτηκε.

Την ίδια περίοδο υπέκυψε σε εξαρτήσεις από κοκαΐνη και αλκοόλ.

Ήταν 42 χρονών όταν έμεινε έγκυος από τον κατά 15 χρόνια νεότερό της Άστον Κούτσερ, το 2004.

Το ζευγάρι περίμενε ένα κοριτσάκι, ωστόσο απέβαλε όταν εκείνη ήταν στον έκτο μήνα.

Είχαν ήδη διαλέξει όνομα για το μωρό τους και θα την ονόμαζαν «Τσάπλιν Ρέι».

Περιγράφοντας τη σχέση της με τον Κούτσερ, τονίζει ότι ένιωθε σαν να γυρνούσε πίσω τον χρόνο και να ξαναζούσε τα νιάτα της.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2005.

«Ξαναέζησα τη νιότη μου καλύτερα απ’ ό,τι είχα τη δυνατότητα να τη ζήσω στα 20 μου», γράφει η Μουρ.

Στη συνέχεια αναφέρει ότι κατηγορούσε τον εαυτό της για την αποβολή του μωρού της και έτσι ξεκίνησε και πάλι να πίνει για να διαχειριστεί τον πόνο.

Προσπάθησαν και πάλι για να αποκτήσουν μωρό με ορμόνες και φάρμακα αλλά δεν τα κατάφεραν.

Μετά ήρθε η απιστία του και έτσι χώρισαν το 2011 με το διαζύγιό τους να οριστικοποιείται δύο χρόνια μετά.

Με τον Κούτσερ λίγο πριν χωρίσουν, το 2011, στη Βραζιλία. (EPA/SEBASTIAO MOREIRA)

Πριν από τον επίσημο χωρισμό τους, υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο καπνίζοντας συνθετική κάνναβη και εισπνέοντας νιτρώδες οξείδιο, όπως αναφέρουν οι Times.

Λίγο αργότερα η Μουρ μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης καθώς είχε ήδη διαταραχθεί η σχέση της με τις τρεις κόρες της και τον πρώτο σύζυγό της, Μπρους Γουίλις.

Άλλωστε, οι κόρες της ήταν ο λόγος που αποφάσισε να «καθαρίσει» και να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης και αυτές είναι και ο λόγος που θέλησε να γράψει το βιβλίο, που για τη διάσημη ηθοποιό λειτούργησε και κατά κάποιο τρόπο, ως μέσο ψυχοθεραπείας.

Η ηθοποιός αναφέρεται και στο γάμο της με τον Γουίλις, αποκαλύπτοντας πως «εκείνος δεν ήθελε να δουλεύω, μου έλεγε να μείνω στο σπίτι και να μεγαλώσω τις κόρες μας».

Στα 15 της χρόνια, λίγο καιρό πριν πέσει θύμα βιασμού (Facebook)

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...