341
Τελευταίος ασπασμός των πρώην κυβερνητικών εταίρων ή θρυαλλίδα -νέων- εξελίξεων; Η απάντηση την Πέμπτη | INTIMEnews

Νέος «πονοκέφαλος» Τσίπρα: Ο Καμμένος θα βγει να μιλήσει «για όλους και για όλα»…

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουλίου 2020, 15:42
Τελευταίος ασπασμός των πρώην κυβερνητικών εταίρων ή θρυαλλίδα -νέων- εξελίξεων; Η απάντηση την Πέμπτη
|INTIMEnews

Νέος «πονοκέφαλος» Τσίπρα: Ο Καμμένος θα βγει να μιλήσει «για όλους και για όλα»…

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουλίου 2020, 15:42

Αντιμέτωπος με τα «απόνερα» της προβληματικής σχέσης του με τον τέως συγκυβερνήτη του, Πάνο Καμμένο, αναμένεται να βρεθεί ξανά ο Αλέξης Τσίπρας, εν μέσω μπαράζ αποκαλύψεων για τα «μαγαζιά» και τα «παραμάγαζα» που είχαν στηθεί επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Και αυτό διότι όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής των πάλαι ποτέ κυβερνητικών εταίρων, Ανεξάρτητων Ελλήνων, την Πέμπτη θα βγει και θα μιλήσει για όλους και για όλα…. Γιατί όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, δεν αντέχει άλλο να ακούει όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για τους -κατά άλλα αποκαλυπτικούς- διαλόγους (εδώ) που φέρεται να είχε με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ενώπιον του Αλέξη Τσίπρα.

Σε δημοσίευμά της (εδώ) η εφημερίδα «Παραπολιτικά» μεταφέρει διάλογο που είχε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος με τον διευθυντή της, Γιάννη Κουρτάκη, μετά από ομιλία του κ. Παπαγγελόπουλου στη Βουλή για την υπόθεση της Novartis.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, κυριαρχούσε η επιθυμία του τότε υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου να υπάρξει παρέμβαση Παπαγγελόπουλου κατά της εφημερίδας.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο κ. Παπαγγελόπουλος, ο Πάνος Καμμένος, αφού τον κατηγόρησε ότι «καλύπτει τον Κουρτάκη», φέρεται να ζήτησε να επικοινωνήσει με τον τότε προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλία Ζαγοραίο.

«Μου λέει “απόδειξέ το ότι μου λες αλήθεια, πάρε τώρα τον Ζαγοραίο μπροστά μου και δώσει του εντολή να τους γ…”», εμφανίζεται να λέει ο κ. Παπαγγελόπουλος μεταφέροντας την κουβέντα που είχε με τον κ. Καμμένο, που μάλιστα φέρεται να είχε γίνει παρουσία του τότε Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, μέσα στο γραφείο του στη Βουλή.

Σε πρώτη φάση ο κ. Καμμένος προειδοποιησε με προσφυγή στη Δικαιοσύνη (εδώ) καθώς όμως οι αποκαλύψεις συνεχίζονται και το σίριαλ «παρακράτος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» φαίνεται να έχει αρκετά ακόμη επεισόδια, ο πρώην συγκυβερνήτης της χώρας είπε ένα «Ως εδώ» μέσω Twitter (δείτε το κάτω) και για τα περαιτέρω παρέπεμψε  σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την Πέμπτη στις 9.30 το πρωί από τα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων (αξιοποιώντας έτσι και την ευκαιρία να πλασάρει το κόμμα του ξανά στην πρώτη γραμμή της πολιτικής επικαιρότητας).

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...