418
| ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Νάνα Μούσχουρη: Εμεινα έναν μήνα στο νοσοκομείο λόγω Covid-19

Protagon Team Protagon Team 24 Νοεμβρίου 2021, 14:53
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Νάνα Μούσχουρη: Εμεινα έναν μήνα στο νοσοκομείο λόγω Covid-19

Protagon Team Protagon Team 24 Νοεμβρίου 2021, 14:53

Την τρομακτική περιπέτειά της με την Covid-19, που την κράτησε για έναν ολόκληρο μήνα μέσα στο νοσοκομείο, περιέγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η Νάνα Μούσχουρη.

Στο σημείωμά της η παγκοσμίως διάσημη τραγουδίστρια σημείωσε πως κόλλησε Covid-19 ενώ ήταν εμβολιασμένη με τις δύο δόσεις και δήλωσε ότι ήταν μια σκληρή δοκιμασία. Η ίδια ευχαρίστησε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που τη φρόντισαν, ενώ υπογράμμισε ότι απέφυγε τα χειρότερα χάρη στο εμβόλιο.

Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο να δείξει εμπιστοσύνη στην επιστήμη και τους ειδικούς, τονίζοντας πως το εμβόλιο είναι «ο μόνος τρόπος για να βρούμε ξανά την ελευθερία μας».

«Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Έχω πει αρκετές φορές ότι είμαι ευγνώμων προς τη ζωή, για όλες τις στιγμές που μου χάρισε, καλές και κακές. Κάθε δοκιμασία σε κάνει να εκτιμάς ακόμα περισσότερο το θείο δώρο που είναι η ζωή. Με αυτές τις σκέψεις και την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτά που μου συνέβησαν τον Σεπτέμβριο.

Παρόλο που είχα εμβολιαστεί έξι μήνες πριν και ήμουν έτοιμη για την τρίτη δόση του εμβολίου, είχα την ατυχία να περάσω μέσα από τη δοκιμασία αυτού του αόρατου και τρομακτικού covid-19. Και ήταν μια σκληρή δοκιμασία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και όλο το προσωπικό των Hôpitaux Universitaires de Genève (HUG) της Γενεύης για τη φροντίδα και τη βοήθεια που μου παρείχαν τις 4 εβδομάδες που βρισκόμουν εκεί. Από τη δουλειά τους καταλαβαίνω την καθημερινή μάχη που δίνουν οι γιατροί και οι νοσηλευτές σε όλο τον κόσμο σώζοντας καθημερινά ανθρώπινες ζωές και δουλεύοντας με αφοσίωση και ευθύνη και συνάμα αισιοδοξία και αυταπάρνηση. Οι άνθρωποι αυτοί είναι οι ήρωές μας. Xάρη σε αυτούς και στο εμβόλιο που είχα κάνει κατάφερα να αποφύγω τα χειρότερα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης και στους ακούραστους ερευνητές που δημιούργησαν το εμβόλιο μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο μόνος τρόπος να σώσουμε τους εαυτούς μας αλλά και τους συνανθρώπους μας, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας, τους αγαπημένους μας είναι να προφυλαχτούμε, να αμυνθούμε απέναντι στον covid, να εμβολιαστούμε. Και να δείξουμε εμπιστοσύνη στην επιστήμη και στους ειδικούς.

Πρέπει να προστατέψουμε την υγεία μας και ο μόνος τρόπος για να βρούμε ξανά την ελευθερία μας είναι το εμβόλιο.

Το εμβόλιο είναι η σωτηρία μας.

Δεν είναι θέμα επιβολής είναι θέμα ανάγκης. Ας βοηθήσουμε όλοι να βρούμε ξανά την υγεία μας και την ασφάλεια μας. Όλοι μαζί. Είναι στο χέρι μας να εμβολιαστούμε και να ελευθερωθούμε

Με πολλή αγάπη

Σας ευχαριστώ!

Nάνα Μούσχουρη»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News