221
Η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο την ημέρα του γάμου τους α λα ελληνικά | Instagram

Μαρία Μενούνος: «Ο γιατρός με συμβούλευσε να μην κάνω άλλη εξωσωματική»

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2019, 12:03
Η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο την ημέρα του γάμου τους α λα ελληνικά
|Instagram

Μαρία Μενούνος: «Ο γιατρός με συμβούλευσε να μην κάνω άλλη εξωσωματική»

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2019, 12:03

Τη μεγάλη επιθυμία της να αποκτήσει παιδί εκφράζει για ακόμα μία φορά η Μαρία Μενούνος, η οποία παντρεύτηκε πριν από λίγους μήνες τον Κέβιν Αντεργκάρο στο χωριό της στην Ελλάδα, στο Ακοβο Αρκαδίας.

Οπως είχε κάνει γνωστό και στο παρελθόν, η δημοφιλής παρουσιάστρια που κάνει καριέρα στις ΗΠΑ, είχε ξεκινήσει διαδικασίες εξωσωματικής γονιμοποίησης προτού διαγνωστεί με όγκο στο κεφάλι και αμέσως μετά το χειρουργείο ο γιατρός της τής είπε να μην κάνει άλλη απόπειρα εξωσωματικής.

«Ο γιατρός μου με συμβούλευσε να μην κάνω άλλη εξωσωματική, θα ήταν μεγάλο ρίσκο για την υγεία μου. Θα ήθελα να ζήσω την εμπειρία της εγκυμοσύνης αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Στα σχέδιά μας λοιπόν είναι να γίνουμε γονείς μέσω παρένθετης μητέρας», αποκαλύπτει η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Instyle.

Η ίδια έχει μιλήσει στο παρελθόν με πολύ συγκινητικά λόγια για τον σύζυγό της και για το πόσο εκείνος της στάθηκε στη δυσκολότερη και πιο τρομακτική περίοδο της ζωής της. Στη συνέντευξη στο περιοδικό, μοιράστηκε επίσης ένα ενδιαφέρον συμβάν μεταξύ τους, καθώς στα πρώτα χρόνια γνωριμίας τους εκείνη ήταν πολύ αγχωμένη με τη δουλειά της και δεν απολάμβανε τίποτα. Οταν ο Κέβιν Αντεργκάρο της είπε πως ίσως θα ήταν καλύτερα να χωρίσουν επειδή του φαινόταν ότι δεν ήταν ευτυχισμένη, η Μαρία Μενούνος έκανε στροφή στον τρόπο που σκεφτόταν και αντιμετώπιζε τη μέχρι πρότινος αγχωτική καθημερινότητά της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...