233
| Dimitris Kapantais/ SOOC

ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ: «Ναι» στον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής

Protagon Team Protagon Team 23 Ιανουαρίου 2023, 19:16
|Dimitris Kapantais/ SOOC

ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ: «Ναι» στον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής

Protagon Team Protagon Team 23 Ιανουαρίου 2023, 19:16

«O αποκλεισμός της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και κάθε διάδοχου σχήματός της οφείλει να είναι κοινός στόχος όλων των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων του τόπου», τόνισε τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζος με αφορμή την υπό κατάθεση διάταξη της κυβέρνησης για τη Χ.Α..

«Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής συμμετείχε και συμμετέχει υπεύθυνα και δημιουργικά, με προτάσεις και παρατηρήσεις, ώστε η διάταξη που θα ψηφίσει η Βουλή, να είναι αποτελεσματική, συμβατή με το Σύνταγμα και νομοτεχνικά άρτια», διαβεβαίωσε, εκφράζοιντας παράλληλα τη θέση ότι τα κόμματα οφείλουν να προστατεύσουν τη δημοκρατία «όχι μόνο από τους εχθρούς της, αλλά και από τον λαϊκισμό και την ανέξοδη αντιπαράθεση».

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Μάντζου:

«O αποκλεισμός της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και κάθε διάδοχου σχήματός της οφείλει να είναι κοινός στόχος όλων των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων του τόπου.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής συμμετείχε και συμμετέχει υπεύθυνα και δημιουργικά, με προτάσεις και παρατηρήσεις, ώστε η διάταξη που θα ψηφίσει η Βουλή, να είναι αποτελεσματική, συμβατή με το Σύνταγμα και νομοτεχνικά άρτια.

Τα κόμματα οφείλουμε να προστατεύσουμε τη Δημοκρατία όχι μόνο από τους εχθρούς της, αλλά και από τον λαϊκισμό και την ανέξοδη αντιπαράθεση. Να μείνουμε μακριά και έξω από χαρτοπόλεμο τροπολογιών.

Επαναλαμβάνουμε την πρότασή μας για άμεση ενεργοποίηση της Επιστημονικής της Υπηρεσίας. Με απόλυτο σεβασμό στις θεσμικές διαδικασίες.

Η συναίνεση, άλλωστε, αποδεικνύεται έμπρακτα.

Λίγα λόγια και πολλές, ειλικρινείς πράξεις».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...