177
Το εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» στο Μαρούσι (φωτογραφία αρχείου) | George Vitsaras / SOOC

Κανονικά από την Πέμπτη οι εμβολιασμοί – Αλλαγές για τα παιδιά 5-11 ετών

Protagon Team Protagon Team 26 Ιανουαρίου 2022, 14:51
Το εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» στο Μαρούσι (φωτογραφία αρχείου)
|George Vitsaras / SOOC

Κανονικά από την Πέμπτη οι εμβολιασμοί – Αλλαγές για τα παιδιά 5-11 ετών

Protagon Team Protagon Team 26 Ιανουαρίου 2022, 14:51

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν αύριο, Πέμπτη, οι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί των ενηλίκων και των παιδιών άνω των 12 ετών στην Αττική.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, όσοι πολίτες δεν έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα, θα μπορούν να μπουν στην πλατφόρμα και να επαναπρογραμματίσουν άμεσα τον εμβολιασμό τους, καθώς υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού.

Ωστόσο, αναστέλλονται οι εμβολιασμοί των παιδιών από 5 έως 11 ετών, οι οποίοι θα πραγματοποιούνταν Πέμπτη και Παρασκευή στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και Πέμπτη στο  εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας». Οι γονείς θα ενημερωθούν με SMS για την ημέρα και ώρα των νέων ραντεβού.

Οι εμβολιασμοί των παιδιών από 5 έως 11 ετών στα υπόλοιπα εμβολιαστικά κέντρα (Νοσοκομεία Παίδων «Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού», «Ασκληπιείο», Ελευσίνας «Θριάσιο», «Τζάνειο»,  «Αγία Βαρβάρα», «Αττικόν», Νίκαιας και στα Κέντρα Υγείας Περιστερίου, Αγίων Αναργύρων, Κερατσινίου, Μεγάρων και Σαλαμίνας) θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Οσοι γονείς με τα παιδιά τους δεν μπορέσουν να προσέλθουν την Πέμπτη στα εν λόγω εμβολιαστικά κέντρα, τα στοιχεία τους θα αντληθούν από το σύστημα, ώστε να κλειστούν από την επιχείρηση «Ελευθερία» νέα ραντεβού, τα οποία θα τους αποσταλούν με SMS.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...