293
Υπάρχει «φλερτ» Ενωσης Κεντρώων-ΑΝΕΛ; | ΙΝΤΙΜΕ

Καμμένος: Προαναγγέλλει αποχωρήσεις και φλερτάρει τον Λεβέντη

Protagon Team Protagon Team 11 Δεκεμβρίου 2018, 22:12
Υπάρχει «φλερτ» Ενωσης Κεντρώων-ΑΝΕΛ;
|ΙΝΤΙΜΕ

Καμμένος: Προαναγγέλλει αποχωρήσεις και φλερτάρει τον Λεβέντη

Protagon Team Protagon Team 11 Δεκεμβρίου 2018, 22:12

Ο Πάνος Καμμένος προλειαίνει το έδαφος για μια πιθανή συνεργασία με την Ένωση Κεντρώων; Ο επικεφαλής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, στην ομιλία του από το βήμα της Βουλής ξεκαθάρισε πως όταν η συμφωνία των Πρεσπών έρθει στο Κοινοβούλιο, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα φύγουν από την κυβέρνηση, ενώ έσπευσε να πλέξει το εγκώμιο του Βασίλη Λεβέντη.

Ο κ. Καμμένος σημείωσε για πολλοστή φορά πως ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ «αναιρεί με τις δηλώσεις του το περιεχόμενο της Συμφωνίας» ενώ πρόσθεσε αφήνοντας αιχμές κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικών «εκτός και αν έχει κάνει άλλη συμφωνία κάτω από το τραπέζι με τον κ. Κοτζιά. Όμως συμφωνία για μακεδονική γλώσσα και εθνότητα δεν περνά από την Βουλή».

Σημείωσε πως αν για οποιονδήποτε λόγο η συμφωνία έρθει στη Βουλή «οι ΑΝΕΛ αποχωρούμε από την κυβέρνηση και την κυβερνητική πλειοψηφία και τότε θα καλέσω τον Μητσοτάκη πριν κάνει τις παλικαριές της πρότασης μομφής να δηλώσει δημόσια αν αποδέχεται τον όρο Βόρεια Μακεδονία, όπως επίσης και να δεσμευτεί πως αν ψηφιστεί στην παρούσα Βουλή τότε ο ίδιος θα την καταργήσει αν του δώσει ο λαός την εξουσία».

Παρά το γεγονός μάλιστα πως ο Βασίλης Λεβέντης και τα στελέχη της Ένωσης Κεντρώων συχνά πυκνά επιτίθενται στους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον πρόεδρό τους για την μη αποχώρησή τους από την κυβέρνηση, ο κ. Καμμένος σημείωσε: «Η μόνη ξεκάθαρη θέση είναι των ΑΝΕΛ και του Λεβέντη και σε αυτό θα συμπορευθούμε με τον κ. Λεβέντη» αφήνοντας την αίσθηση ότι «φλερτάρει» πολιτικά με την Ένωση Κεντρώων.

Τη στάση του Πάνου Καμμένου σχολίασε με την σειρά του και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, καλώντας τον ευθέως «να χωρίσει τα τσανάκια του με τον ΣΥΡΙΖΑ», καθώς – όπως είπε – «λέει ότι διαφωνεί αλλά το πιο τίμιο είναι να σταματήσει εδώ και τώρα τον Τσίπρα, όταν του δίνει χρόνο, γίνεται συνένοχος».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...